Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Nettech Hoparlörü İğne İle Delmesi

06 Ağustos 2023 19:16

Bursa küçük sanayide Nettech firmasına iPhone 11 telefonumda ses az geliyor. Şikayetimle gittim, filtre değiştirdik dediler. Aldık. Ses yine aynı, bu sefer karşı tarafa sesimiz de gitmiyordu. Hoparlör tarafını iğne ile delmişler, yaptıkları hatayı kabul etmiyorlar. Hoparlör de çok pahalı, bir de biz hoparlöre dokunmadık diyorlar, kim yaptı? Diyorum siz yapmış olabilirsiniz. Siniz diyorlar, bu kadar saygısız bir firma görmedim. Bundan sonra telefon kılıfı bile alınmayacak bir firma, bu nedenle telefonumu değiştirmek zorunda kaldım. Uygun fiyatta elden çıkardım, hakkımı helal etmiyorum.

07 Ağustos 2023 12:11 (Şikayetten 16 saat sonra)
Zeki
Zeki
06 Mart 2024 00:23

Merhaba, maalesef 150 değil 1500 çalışan firma olsanız bu hatanın sizden kaynaklanmadığı anlamına gelmez ki ben de niltim şube esnaflarından olduğum için sizi gayet iyi biliyorum bazı zamanlarda birçok müşteriden bizzat şahit şikayet alırken iş yerinizde bulundum yapılan onarımların tam olmadığına şahitlik etmiş biri olarak yazıyorum. 1. Olarak ilk olarak kulaklıktan ses çok az geldiği için size geldim kulaklık değiştirdiniz. Onarım yapıldıktan sonra ses düzeyi düzelmedi harici olarak giden ses kısmında hışıltı oluşmaya başladı artık karşıya ses rüzgarda konuşurcasına gitmeye başlamıştı ki whatpsat konuşmalarında bu yaşanmıyordu. Size geldik iğne ile delinmiş yerleri size de gösterdim hemen ertesi gün siz biz yapmadık deyip işin içinden çıktınız ekstradan tamir için fiyat verdiniz yaptırmadım. Burada amacım kimseyi karalamak değil bende esnafım ama yapmış olduğunuz bu olayı kimsenin yaşamaması bilgilendirmek için yazıyorum. Saygılarımla...

Elektrofoni İPhone Teknik Servisi Değildir

23 Nisan 2024 19:14

Elektrofoni Pil Değişimi İçin Gönderdiğim İPhone Hasarlı Ve Sorunlu Şekilde Geri Döndü

21 Ekim 2025 15:05
elektrofoni-pil-degisimi-icin-gonderdigim-iphone-hasarli-ve-sorunlu-sekilde-geri-dondu-3.jpg
elektrofoni-pil-degisimi-icin-gonderdigim-iphone-hasarli-ve-sorunlu-sekilde-geri-dondu-2.jpg

22 Ocak 2024 16:28
Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

Nettech Telefon Parça Değişimleri

Yıldırım