Fatih sonuçtan çok memnun

Nesine'ye Başka Hesaptan Para Yatırma

11 Temmuz 2024 10:44
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler sorunum çözüldü”

Nesine'ye başka hesaptan para yatırdım ama gelmedi. Sonra öğrendim ki sadece kendi hesaplarımdan para yatırabiliyormuşum. O gönderdiğim parayı geri almak istiyorum. Çok büyük bir meblağ değil ama yine de boşa gitmesin, anlamadım. Şey şu, niye başka hesaplardan para yatıramıyorum?

11 Temmuz 2024 15:53 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

11 Temmuz 2024 16:36

Merhaba kusura bakmayın aradığınızda uyuyordum tekrar arayabilirsiniz?

12 Temmuz 2024 14:10

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

12 Temmuz 2024 14:12

Teşekkürler sorunum çözüldü

Ali
Ali

Merhaba kendi hesabımı kapatım fakat açmak istiyorum açamıyorum espiri manasında söylediğim arasam dahi açmayın lafına istinaden aktif edemiyorum lütfen yardımcı olurnusunuz

Yanlış Hesaba Yatırılan Para Geri Alınmalı

İbrahim