Nesine Paramı On Kontrol Sırasında Tutuyor.

Denis
07 Mayıs 2024 11:49

Nesine.com paramı bir türlü yatırmıyor. İki adet çekim yaptım, iki gündür bekliyorum. Bu kadar geç para yatırılır mı, altı üstü 20 bin. Bu siteye üyeliğimi kapatacağım. Allah korusun yüksek meblağ para kazansak sıkıntı yaşayacağız demek ki. Eğer bugün de param yatmazsa savcılığa başvuracağım. Üye no: 283*****522, Tel: 5454****55

07 Mayıs 2024 17:34 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

07 Mayıs 2024 19:48

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Kuzey
22 Aralık 2023 16:48