Sedat sonuçtan çok memnun

Nesine Çarkıfelek Oyunu Hakkında

23 Aralık 2023 03:10
Sedat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Çarkıfelek oynarken tam büyük ikramiye gelecekken ekran birden dondu. Ok tam ikramiye gelecekken sıfırın üstüne geldi. 2-3 defa yaşadım bu olayı. İlk iki tanesinde ekran kaydı almamıştım ama sonrasında ekran kaydı aldım. Kazanmamızı istemiyorsunuz, neden paramız boşa gidiyor?

profile profile profile
23 Aralık 2023 18:03 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Konu ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranızdan tarafınıza geri dönüş yapılarak detaylı bilgi aktarılacaktır. 'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bol şanslar dileriz.

25 Aralık 2023 17:43

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine iletmiş olduğunuz konu hakkında detaylı bilgi tarafınıza iletilmiştir. Saygılarımızla,

11 Haziran 2024 23:59

Teşekkürler

Osman
Osman

Nesine com çarkıfelek uygulaması tamamen kaybettirmeye yönelik kurulmuş yazılımı sayesinde kazanmak imkansıza yakın zaten tüpçü kimseye para yedirmez uyanın

Doğukan
Doğukan

Nesine.com'a bu yüzden dava açmaya hazırlanıyorum. Çarkıfelek, Çark oyununda tamamen yazılımla kazandırmamaya göre yazılmış bir uygulama var ortada. Oyunu oynarken yaklaşık 10 dakika video çekerek oynadım ve hiç 3 üzeri tl para kazanma fırsatı bile sunmadı. Bu durumu normal ve manipülasyon olmayan bir Çark ile yapıyor olsak emin olun olasılık çok fazla yukarı çıkar. Fakat burada tamamen Nesine.com yazılımcıları oyuna müdahale ederek, kazanma olasılığını en dip seviyeye indirmiş ve manipülasyon yapmıştır. Konuyu yargıya taşıyacağım.

Umutt
28 Ocak 2024 14:27