Gürkan
Gürkan
Nescafe
27 Ocak 2024 09:151.817

Satın aldığım Nescafe Xpress Vanilla'da acı ve dil yakan bir tat var. Bir Yudum alıp banyoya koştum bu kadar olmaz. Sürekli olarak aldığım bir ürün, normalde gider iade eder veya çöpe atarım ancak bu ilk olmuyor. Bu durumu 3. Kez yaşayışım. Son kullanma tarihi de geçmemiş.

27 Ocak 2024 14:46 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz konu hakkında bilgilendirilmek için aranmış ancak ulaşılamamıştır. Bilginize. Nestlé İletişim Merkezi

Ebru
Ebru
30 Eylül 2024 00:42

Sıcakta bıraktıklarını düşünüyorum. Çünkü bir markette, Nescafe dolabını aşırı güneş alan giriş caminin önüne kasa yanına koyuyorlardı. Çok uyardım arkada soğuk reyonuna koyun diye ama depolamışlar oraya ve arkaya da oradan götürüp soğutuyorlardı. Coğu yerde bu tarz depolama isi ışık alma problemi olduğunu düşünüyorum. Ağzımda sürekli acımsı metalik tad var. Her gün içiyorum ama içmeyi bırakıyorum artık mecburen.

Şevval
Şevval
3 Nisan 2024 16:43

Aynen öyle ben de şu an aynısını içiyorum ve asidik hoş olmayan bir tadı var, birçok kez tarihi geçmemiş olmasına rağmen böyle denk geldi bana, nedenini anlamış değilim, normalde bu asidik tat olmadığında gayet lezzetli bir içecek.

Yok
13 Eylül 2023 11:421.241

Nescafe Express soğuk Nescafe aldım ve bozuk çıktı tarihi 2024 olmasına rağmen tadı acıydı ve bozuktu midemi bulandır dı...

Tümünü Gör
Nescafe Kahve Paketinden Saç Kılı Çıktı

Nescafe KahvePaketinden Saç Kılı Çıktı

İlker
Nescafe Classic Kahvede Ölü Böcek

Nescafe ClassicKahvede Ölü Böcek

Şeyma
Nescafe Soğuk Kahveden Taş Çıktı!

Nescafe SoğukKahveden Taş Çıktı!

Ender
Nescafe 2'si 1 Arada