Nescafe Xpress Vanilla'dan Acı Ve Dil Yakan Tat Gelmesi

Satın aldığım Nescafe Xpress Vanilla'da acı ve dil yakan bir tat var. Bir Yudum alıp banyoya koştum bu kadar olmaz. Sürekli olarak aldığım bir ürün, normalde gider iade eder veya çöpe atarım ancak bu ilk olmuyor. Bu durumu 3. Kez yaşayışım. Son kullanma tarihi de geçmemiş.

27 Ocak 2024 14:46 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz konu hakkında bilgilendirilmek için aranmış ancak ulaşılamamıştır. Bilginize. Nestlé İletişim Merkezi

Sıcakta bıraktıklarını düşünüyorum. Çünkü bir markette, Nescafe dolabını aşırı güneş alan giriş caminin önüne kasa yanına koyuyorlardı. Çok uyardım arkada soğuk reyonuna koyun diye ama depolamışlar oraya ve arkaya da oradan götürüp soğutuyorlardı. Coğu yerde bu tarz depolama isi ışık alma problemi olduğunu düşünüyorum. Ağzımda sürekli acımsı metalik tad var. Her gün içiyorum ama içmeyi bırakıyorum artık mecburen.

Aynen öyle ben de şu an aynısını içiyorum ve asidik hoş olmayan bir tadı var, birçok kez tarihi geçmemiş olmasına rağmen böyle denk geldi bana, nedenini anlamış değilim, normalde bu asidik tat olmadığında gayet lezzetli bir içecek.

Bozuk Soğuk Nescafe Express

Nescafe Express soğuk Nescafe aldım ve bozuk çıktı tarihi 2024 olmasına rağmen tadı acıydı ve bozuktu midemi bulandır dı...

Tümünü Gör
Nescafe 2.1 Arada Paketlerin İçi Boş Çıktı

Nescafe 2.1 AradaPaketlerin İçi Boş Çıktı

Melek
Nescafe Uygulama Üzerinden Çekiliş Yanlış Yönlendirmeleri!

Nescafe UygulamaÜzerinden Çekiliş Yanlış Yönlendirmeleri!

Yasin
Nescafe İçinden Çıkan Zararlı Maddeler