Kanser Tedavisi Sürecinde Neo Hair Saç Merkezi Mağduriyeti

29 Kasım 2024 12:55

Kanser tedavisi görmeye başladığımda Şişli'de Neo Hair saç merkezine saç yaptırdım. 1 ay içerisinde 4-5 kez sorun yaşadım. Bantlar çıktı, saç kafamdan çıktı. Bu saçla denize giriyorlar dediler. Duş aldığımda tüm bantlar çıktı, her defasında yapıştırıp yolladılar. En son çıkarttırıp Tüketici Hakları'na şikayet ettim. Bilirkişi saçı incelediğinde sentetik karışımı olmak üzere bir sürü kusur çıktı. Kemoterapi süresince sıkıntılı günler yaşadığım yetmezmiş gibi bir de bununla uğraştım, sinir sistemim altüst oldu. Dünya kadar para verip rezil oldum, hala ilgisiz ve umursamaz davranıyorlar. Bu kadar saygısızlık görmedim. Bu zamana kadar iyi niyet gösterdim ama hak etmiyorlar. Psikolojim bozulmasın, kafamda saç kalmadı diye yaptırdım. Küçük çocuğum var, etkilenmesin dedim, daha beter oldu.

12 Ocak 2025 13:54
Yanlış Kaynak Uygulaması Ve Yanıltıcı Reklam
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan Seren Kaplan Beauty (Samsun) Kampanya Yaptık Ama İstediğim Hizmeti Alamadım

27 Eylül 2023 12:57
Kutup sonuçtan hiç memnun değil

Tech Hair Protez Saç Merkezi Saçı Sattıktan Sonra Bir Daha İlgilenmiyorlar

10 Kasım 2023 02:35