Nelipide Gurme Lahmacun Şikayeti

Nelipide Gurme Lahmacun Şikayeti
10 Kasım 2024 22:32

Neli pide lahmacunu Migros'tan aldım evde büyük bir zevkle tarifine göre pişirdim ve bütün hevesim kursağımda kaldı. Fırında pişerken daha burnuma kötü kokular geldi ve tadı da bir tuhaflık vardı.

Üstündeki malzeme eksikliğini geçtim yiyemedim. ÜT 31/ 08/ 24 t. Tarihi 31/ 08 / 2025 olmasına rağmen bu kadar kötü bir ürünü piyasaya sürdükleri için tahmin ediyorum ki ömürleri çok uzun olmayacaktır. Üretim parti no 82310824.

Volkan

Bedri Bey Merhaba Öncelikle yaşadığınız durumdan ötürü büyük üzüntü içerisindeyiz. Konuyu, Kalite ve Üretim Departmanlarımıza ilettik. Bildirdiğiniz parti numaralı ürünün şahit numunesi incelendiğinde herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır. Ürünlerimizi, üretildikten sonra şoklama yöntemiyle dondurularak tazeliğini korumaya almaktayız. Bu durumda soğuk zincir korunduğu sürece herhangi bir bozulma yaşanmaz. Bizimle aşağıda belirteceğimiz mail adresi üzerinden irtibata geçmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz. [email protected]

Lahmacunun İçinde Kıyma Yoktu, Boş Hamur Yedik

Serhan
11 Haziran 21:21
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
15 Eylül 10:34
Pekfood Dondurulmuş Lahmacunda Plastik Parça: Sağlık Riski Ve Açıklama Talebi
pekfood-dondurulmus-lahmacunda-plastik-parca-saglik-riski-ve-aciklama-talebi-3.jpg