Nazilli Belediyesi Sokak Hayvanlarına Yardım Sadece Köpeklere

15 Mart 2024 10:32

14.03.2024 tarihinde Yıltepe Mahallesi'ndeki evimden Nazilli Belediyesi'ni aradım. Arama sebebim, sokaktan binamıza giren küçük yavru bir kediydi. Kedi çok hastaydı, yanına yaklaşamadım; hastalığının ne olduğunu bilmeden dokunamadım ve gücüm el vermediği için veterinere götüremedim. Çok üzüldüm, internetten araştırma yaptım ve belediyelerin böyle bir hizmeti olduğunu öğrendim. Nazilli Belediyesi'ni aradım ama onların bana söylediği şeye inanamazsınız: Böyle bir hizmet sadece köpekler için varmış. Şaka gibi değil mi? Kediler hayvan değil mi, onların da canı yok mu? 'Sadece köpekler için hizmet veriyoruz' demek ne anlama geliyor? Bu durum karşısında hayal kırıklığına uğradım ve bu tür bir belediyecilik anlayışını anlamakta güçlük çekiyorum.

Bandırma Belediyesi Bandırma Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi

04 Nisan 2024 18:33

Acil Müdahale Beklerken İlgisizlikle Karşılaştım: Yavru Kedi İçin Yardım Alamadım

18 Ekim 2025 01:50
acil-mudahale-beklerken-ilgisizlikle-karsilastim-yavru-kedi-icin-yardim-alamadim-2.jpg
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2025 02:22

12 Kasım 2024 18:32