Navee Scooter İç Lastik Sorunu

Reyhan
06 Ekim 2023 11:32

Bursa Nilpark'ta Media Markt'tan Navee Scooter aldık. Çok sık tekerleği patlıyor. Sürekli para ödeyerek tamir ettiriyoruz. Neredeyse Scooter parası kadar para ödedik. Teknik servis İstanbul'da. Nttech. Media Markt'tan servis bilgilerini almak pek zor oldu. Servis bilgilerini aldık. Telefona cevap almak gayet uzun sürüyor. Sonunda kendilerine ulaştık. Ellerinde iç lastik olmadığını bildirdiler. Yani bizim Scooter'u İstanbul'a göndermemizi, ürün İstanbul'a varınca Çin'den iç lastik siparişi verileceğini, siparişin gelişinin aylar sürebileceğini söylediler. İç lastiği sipariş verin. Biz satın alalım dedik. Israrla Scooter İstanbul'a varmadan sipariş edilemeyeceği söylendi. Piyasadaki iç lastikler bu Scooter'a uymuyor. O nedenle sürekli patlıyor. Aldığımız için çok pişmanız.

İçinde mi sambireli değiştir bende de vardı ancak o çözüm sambireli çok ince olduğundan sürekli patlar yaptırdığın kişide muhtemel söylemiyor ki sürekli gelsin diye:)

Yusuf
Yusuf

Merhaba. Aynı ürünü 3 ay önce aldım. 1 defa arka lastiğim patladıktan sonra lastik basınçlarına özen göstermeye dikkat ettim. Bir daha da lastik patlaması sorunu yaşamadım. Lastik basınçlarını 32-35 psi arasında tutarsanız patlama sorunu yaşamazsınız. Bulunduğum ilde kullandığım yolların tamamı off-road ayarında, keskin kenarlı çakıllı (stabilize) yollar.

Onvo Tekerlek Havası İniyor Sürekli Olarak

Şerife