NatuLife Kuruyemiş Natulife Kuru Yemiş Kızılay Dükkanından Şikayetçiyim

NatuLife Kuruyemiş Natulife Kuru Yemiş Kızılay Dükkanından Şikayetçiyim
06 Kasım 2023 19:48

Başvurusunu yapmış olduğum Natulife Kuru Yemiş Kızılay dükkanı (Kızılay, Cumhuriyet Mah, Atatürk Blv No:79-81 D:F, 06430) 6 Kasım 2023 tarihinde kuru meyve satın aldım. Almış olduğum kuru meyve henüz kurumadan plastik kaplara konulmuş ve nemlenmiştir adeta sakız kıvamına dönmüştür atmış olduğum dosyada da bu durumu desteklemektedir. Henüz ağzıma bir kere alıp durumu izah etmek için dükkana geri döndüğüm zaman satıcının kaba ve sert bir üslubuyla karşı karşıya kaldım eğer ki dükkanının öğüne ait kamera kayıtlarını da incelerseniz arkasında ağzı açık olarak kurutulmuş meyvelerden alıp tartının üzerine fırlatarak '' Bunlar zamanla kurur hanımefendi onlar taze olduğu için öyle '' cümlelerini sarf ederek adeta başından savmanın derdine düşmüştü oysaki ücret talebi yahut ürün değişikliği yapılmasını talep etmeye girmiştim. Hal böyle olunca '' Kuru meyve kuru olmalıdır. '' sözlerini sarf ederek çıkmak durumunda kaldım. Aldığım gıdanın özelliğinin dışına çıkılarak kuru meyvenin yaş halini yemek zorunda kaldım. Mağdurum ve şikayetçiyim.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Tadım Gıda Yiyecek Maddesinde Küf Tadı

31 Temmuz 2023 16:23
Tadım Gıda Yiyecek Maddesinde Küf Tadı

16 Ekim 2025 20:53
Eda sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2024 17:33
"Yaşadığım talihsiz durum adına telafi amacıyla 3 adet hediye ürün gönderildi. İletişime geçen temsilci çok kibardı. Sorunum çözüldü markaya teşekkür ederim."

Özlem
24 Kasım 2023 15:36
Peyman Marka Güveni Sarsan Ürün Deneyimi
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 09:43