Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Natro Hosting'de Sürekli E-Posta Hataları Ve Destek Eksikliği

Natro Hosting'de Sürekli E-Posta Hataları Ve Destek Eksikliği
01 Ekim 2024 12:27

Natro Hosting ile yaklaşık 5 yıldır çalışıyoruz ve bu süre zarfında aldığımız hizmetten kaynaklı birçok problemle karşılaştık. Tüm domainlerimizi, hostinglerimizi ve kurumsal mail hesaplarımızı Natro Hosting üzerinden yönetiyoruz, ancak sürekli mail gönderme hataları yaşamaktayız. Gün içerisinde, neredeyse tüm çalışanlarımızın karşılaştığı "şifre ve e-posta ıd" talebiyle ilgili uyarılar alıyoruz. Bu hatalar işleri büyük ölçüde yavaşlatıyor ve mail hizmetini neredeyse kullanılamaz hale getiriyor.

Bu sorunla ilgili defalarca müşteri hizmetlerini aradık, fakat her defasında sorunun bizden kaynaklandığı iddia edildi. Destek talepleri oluşturduğumda da tatmin edici bir çözüm sunulmadı. Hatta bir keresinde bana "sunucu yoğunluğundan dolayı ara ara reset atılıyor, bu şekilde devam edin" gibi yetersiz bir açıklama yapıldı. Durumu daha detaylı incelemelerini istediğimde, sorunun çözümü adına somut bir adım atılmadığını fark ettim. Sorun gün geçtikçe büyüyor ve işlerimiz bu sebeple aksıyor.

Natro Hosting üzerinden aldığımız hizmetle ilgili düzenli olarak e-posta sorunları yaşıyoruz ve müşteri hizmetlerinden yeterli desteği alamıyoruz. Son görüşmemde sorunun bizden kaynaklandığı söylendi, ancak bu hatanın farklı ofislerde ve farklı cihazlarda da aynı şekilde karşımıza çıktığını belirttim. Bu durum sorunun güvenlik duvarı veya ağ kaynaklı olmadığını açıkça gösteriyor.

Artık bu problemin çözülmesini ve kaliteli bir hizmet almayı talep ediyoruz. Natro Hosting gibi büyük bir hizmet sağlayıcısının daha profesyonel bir destek sunmasını bekliyoruz. Bu kadar süre boyunca sorun yaşayıp, çözüm alamamak kabul edilemez.

02 Ekim 2024 11:18 (Şikayetten 22 saat sonra)
Cüneyt
02 Ekim 2024 11:58

Beni aradığınız bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Sizce destek talebi açılmamış durumda mı? Bu durumu yaşayan tek kişi ben değilim genel olarak bir problem var ve bu sorunu siz anlamamak için resmen direniyorsunuz.

16 Ekim 2024 13:26

Sezgin

Bir de yazmışlar şikayet hattından bize yazın diye. Sanki yazdıklarımıza bakıp cevap veriyorsunuz. 20 yıllık müşterinizim ama sürekli hizmet aksıyor. Saçma sapan sorunlar oluyor. Şikayet hattından yazıyorum dönüş bile yapmıyorsunuz. Hizmet kalite sıfır. En Kia zamanda terk!

Alpaslan

Aynı sorunları bizde yaşıyoruz, defalarca söylemize rağmen sütte leke var bunlarda kusur yok mantığıyla cevap verip olayı geçiştiriyorlar

Dilek

Benzer sorun bizde de var. 1,5 ay kadar önce bir firmamızın e-posta hizmetini Natro Hosting'ya taşıdık. Gün içinde defalarca şifre talep ediyor. Aynı outlook üzerinde gene Natro Hosting'dan hizmet alan daha eski bir hesap var, onda hiç sorun yok. Natro Hosting nun eski server ı sorun çıkarmıyor, yenisinde sorun belli ki ama bana outlook tan kaynaklandığını söylüyorlar. Eski server üzerinden olan e-posta nasıl sorunsuz çalışıyor diye soruyorum net bir cevap yok. Tüm hizmeti yavaş yavaş yeni serverlara taşıyacaklarmış bu arada

Duhan

Aynı sorundan muzdaribiz yasinard diye bir kullanıcı sürekli yok bilgisayarınıza bağlanalım yok lokal sorun bu deyip konu kaynatıyor. Bu sitede aynı şikayetten binlerce var. Azıcık doğru dürüst iş yapmayı öğrenin insanlar taş devri siz elon musk değilsiniz. Aptala anlatır GB iş yapacağınıza sorunu kendi bazınıza ölçün.

08 Şubat 2024 12:32
Natro Hosting Mail Hostıng - POP-UP Çıkıyor Gönderme Yapılamıyor