Ozan sonuçtan çok memnun

Nar Pump Kesik Kesik Çalışıyor!

10 Mayıs 2024 21:48
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı bir şekilde ilgilenilip yenisi gönderildi. Üründen zaten çok memnundum hızlı ve sessiz olmasından dolayı, şarjı da iyi gidiyordu. Bu sıkıntı da giderildikten sonra herhangi bir sorunum yok. Teşekkür ederim”

Amazon üzerinden 11 Aralık 2023 tarihinde aldığım Whisper Ultra Sessiz & Ultra Hızlı Şarjlı Damacana Pompası bu aksama kadar normaldi, şimdi kesik kesik çalışmaya başladı. Şarjı bitti düşüncesi deyip kendi kablosuyla şarja bağladım fakat yine aynı durumda. Firmaya ulaşamadım, irtibata geçip çözüm üretirlerse memnun olurum

13 Mayıs 2024 00:00

6 aydan sonra saatliymis gibi elde patlayan ürün üreten nar pump hala iletişime geçmedi

13 Mayıs 2024 09:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Konu hakkında sizlere destek olabilmek için 0850 800 01 08 destek hattımızdan veya [email protected] mail adresimiz üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sevgilerimizle, Narpump

16 Haziran 2024 12:34

Narpump Su Pompası Kesik Kesik Çalışıyor

Emrecan
11 Şubat 2024 22:09
Ali sonuçtan çok memnun

Narpump Kesik Kesik Çalışıyor.

14 Ekim 2023 18:03
"Firma ile görüşmelerimde yaklaşım çok olumluydu. Bu çok sevindirici bir durum açıkçası. Yönlendirmeleri sonucunda değişim işlemlerimizi başlattık ve bugün öğrendiğim çerçevede ürünümüz değiştirilmiş ve kargoya verilmiş. Teşekkür ediyorum."

05 Ocak 2024 19:52