Ali sonuçtan çok memnun

Narpump Kesik Kesik Çalışıyor.

14 Ekim 2023 18:03
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Firma ile görüşmelerimde yaklaşım çok olumluydu. Bu çok sevindirici bir durum açıkçası. Yönlendirmeleri sonucunda değişim işlemlerimizi başlattık ve bugün öğrendiğim çerçevede ürünümüz değiştirilmiş ve kargoya verilmiş. Teşekkür ediyorum.”

09/06/2023 tarihinde N11(Narpump mağazası) üzerinden Whisper Ultra Sessiz & Ultra Hızlı Şarjlı Damacana Pompası aldık. Düne kadar problemsiz çalıştı fakat dün itibariyle kesik kesik çalışmaya başladı. Şarjı bitti düşüncesi ile kendi kablosuyla şarja bağladım fakat problemin şarjda olmadığını anladık. Firmaya ulaşamadım. Kendileri irtibata geçip çözüm üretirlerse memnun olacağım. Video yükleyebilirsem yükleyeceğim.

16 Ekim 2023 11:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Siparişinizle ilgili N11.com müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek iade kodunuzu alarak gönderim sürecinizi başlatabilirsiniz. Sevgilerimizle, Narpump

Ali
Ali
24 Ekim 2023 19:18

Dün itibariyle kesik kesik çalışma sorunu bende meydana geldi. Aynı şekilde şarjdan olduğunu düşünüp doldurdum. Fakat sorun düzelmedi. Yetkililerin ulaşmasını istiyorum. Aynı sorun olduğu için, bu şikayetin altına yazmak istedim. Umarım ilgilenirler. Ürün 27 Aralık 2023 tarihinde satın alındı.

Narpump Su Pompası Kesik Kesik Çalışıyor

Emrecan