Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Çocuk Acil Servis Hemşiresinin Ciddiyetsizliği

Feyzanur
26 Temmuz 2023 04:531.800

Yenidoğan bebeğimi araştırma Hastanesi'ne götürüyorum hemşire hanımefendi ağzında sakızla damar yolu açmaya çalışıyor. 2-3 kere evladımı ağlata ağlata deniyor.

Sonra diğeri gelip tek seferde buluyor. Ben böyle saçmalık görmedim. Bu kadar olmaz sağlık dediğin ciddiyetsizliğe laubaliliğe gelmez. Fakat bu insanlar ağızlarında sakızla bizim sağlığımızı hafife alıyorlar.

Çocuk Polikliniğinde Doktorun Hastaya Karşı Tutumu

Elif
24 Mayıs 2025 16:192.271

KSÜ Hastanesi çocuk polikliniğinde, adı H***** B**** K****** G** olan hanımefendinin yanında bulunan bir doktor üyesiyle...

İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Saygısız Acımasız Hemşire

Nesrin
7 Haziran 2024 01:436.394

Mevlana Mahallesi, çocuk acil servisinde 2 hemşire 20 aylık bebeğimden kan almak için damar arıyorlar ve 3 tane damar yo...

1 Yorum

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1.5 Aylık Bebeğime Damar Yolu Açmak İçin Denemedik Yer Bırakmadılar

Büşra
26 Ağustos 2023 13:284.336

1.5 aylık bebeğimde böbrek genişlemesi şikayetim sebebiyle Sintigrafiden randevu verdiler. Gittiğimde damar yolu açılaca...

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Hemşirelerinin Saygısızlığı

Büşra
30 Ekim 2023 18:346.938

1 aylık oğlumu burun tıkanıklığı şikayeti ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk acil bölümüne götürdüm. Çocuk ...

1 Destek

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi 1 Senedir Geciken Ameliyat Günü

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi 1 Senedir Geciken Ameliyat Günü

Hasret
Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Hastanede Hiç Mi Çalışan Yok Pislikten Geçilemiyor

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi Hastanede Hiç Mi Çalışan Yok Pislikten Geçilemiyor

Umut
Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Hastanede Sıra İle Alım Yok Hep Bir Usulsüzlük!

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi Hastanede Sıra İle Alım Yok Hep Bir Usulsüzlük!

Yasin
Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi İlgisizliği

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi İlgisizliği

Ayhan
Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Kan Alma Kayıt Sırası!

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi Kan Alma Kayıt Sırası!

Yener