30 Temmuz 2024 00:11

Nadir Hukuk Bürosu tarafından bana 20 Temmuz 2024 tarihinde 0541*****64 numaralı telefondan 'Ceza dosyanızın karar günüdür, bilgi almak için 0262 606 13 59 numaralı telefonu arayınız Nadir Hukuk' diyerek mesaj gönderdiler. Ayrıca aynı gün 'nadirbagan' adlı bir mesaj daha aldım. 'Sayın ilgili evraklarınız için son işlem günüdür. Bilgi almak için 0262 606 13 59 numaralı telefonu arayınız' mesajı aldım. Uzlaşma dosyam yokken benden ödeme talep ettiler. Bu şirketin haksız kazanç sağlamaya ve hukuk bürosunun benim kişisel verilerimi izinsiz kullanarak bana talebe dair hiçbir açıklama yapmadan dava yoluna başvuracağına dair mesaj göndermesinden şikayetçiyim. Bu mesaj ile ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. Emin olmama rağmen, kontrollerimi yaptığımda hiçbir yasal borcum olmadığını gördüm. Bu mesajla ilgim yoktur. Bu sebeple, 'Nadir Hukuk' ya da buna benzer sahte hukuk büroları adı altında yerden hiçbir suçlamayı, adıma açılacak ya da açılmış olan hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar işlemlerini, alım-satım, devir, kefil işlemlerini ve bahis işlemlerini onaylamıyorum, sorumluluk kabul etmiyorum. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakta olup, bu tür bir mesajla karşı karşıya kaldım. Herhangi bir suçlamayı, adıma açılabilecek veya açılmış olan hesapları, kredi başvurularını, para transferlerini, kumar işlemlerini, alım-satım, devir, kefil ve bahis işlemlerini onaylamıyor ve hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Gerekenin yapılmasını arz ve talep ediyorum. Açılan ya da açılacak olan hiçbir icra takibi ya da dava yasal olmayıp kabulü imkansızdır. Gerektiğinde yasal haklarımı kullanacağımı beyan ederim. Şikayetçiyim!

22 Temmuz 2024 12:09

23 Temmuz 2024 02:41
Nadir Hukuk (SMS) Adıma Asılsız Dava Dosyası Mesajı
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 17:32

24 Temmuz 2024 15:39
Nadir Hukuk (SMS) Adıma Asılsız Dava Dosyası Mesajı!
Meftun sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2024 17:06