Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Nadir Gold Üzdü Ve Mağdur Etti!

25 Temmuz 2023 23:19

Nadir Gold isimli firma ile internet sitesi üzerinden 22.07.2023 tarihinde 53.087.94 TL tutarında gram altın satın aldım. Üyelik kayıt bilgilerimde ve Satış Sözleşmesindeki alıcı teslim adresinde Yurtiçi Kargo Muratçeşme şubesi yer almaktadır. Daha önce yaptığım tüm alışverişlerde de bu adresten siparişlerimi teslim aldım. Satıcı firma Nadir Gold müşterilerine sormadan ve İnternet sitesi üzerinden herhangi bir uyarıda ve bilgilendirmede bulundurmadan bolt kargo isimli ne olduğu belirsiz bir şirkete siparişimizi teslim etmiş. Benim Alıcı adresim Yurtiçi Kargo Muratçeşme şubesi olduğu ; Bolt Kargo isimli bu firmanın siparişi teslim etme konusunda, hem güvenlik açısından hem de iletişimsizlik açısından sorun yaşadım. Nadir Gold sipariş hattını bugün yani 25.07.2023 tarihinde arayıp durumu bildirdim. Bolt Kargo'nun elinde bulunan siparişimi iptal ettiklerini ve bana Yurtiçi Kargo ile tekrar gönderim yapacaklarını bildirdiler. Bu konu hakkında yetkilileriyle görüşüp bana da bugün bilgi vereceklerini bildirdiler. Ama büyük bir sorumsuzluk ve umursamazlık örneği gösterip telefonu kapattıktan sonra bir daha aramadılar. Kurumsal kimliklerine güvenip astronomik tutarlarda alışveriş yaptığımız Nadir Gold isimli satıcı şirket, siparişlerimizi doğru düzgün teslim bile edemiyor?, müşterilerinden habersiz kargo şirketini değiştiriyor, müşteriden habersiz siparişleri geri çağırıyor, müşteriye arayıp size bilgi vereceğiz diyor ama hiçbir şekilde aramıyor. Bu seferki alışverişten ben çok fazla pişman oldum ve mağdur oldum. Çözüm odaklı değil, sadece kendinizi düşünür tarzda hareket ediyorsunuz. Ya acilen satın aldığım siparişi Yurtiçi Kargo'yla gönderin ya da acilen 53.087.94 TL iade edin. Mağduriyetimin acilen giderilmesini bekliyorum. Aksi halde hukuki ve yasal işlem başlatacağım.

26 Temmuz 2023 14:46 (Şikayetten 15 saat sonra)

Nadir Gold Bozuk Üsluplu Çalışanlar Ve Sözünü Yerine Getirmeyen Firma

28 Eylül 2023 16:49