Nadir Gold Bozuk Üsluplu Çalışanlar Ve Sözünü Yerine Getirmeyen Firma

Nadir Gold Bozuk Üsluplu Çalışanlar Ve Sözünü Yerine Getirmeyen Firma
28 Eylül 2023 16:49

Nadir Gold firmasında hesaba altın havale olarak 7,38 gr altın sipariş verdim. Verdiğimde saat 15:05'ti. Sitenin her yerinde ve Siparişini aldık diye gelen mailde 'Altın havalesi kategorisinden verdiğiniz siparişler hafta içi saat 16:00'a kadar banka altın hesabınıza aktarılmaktadır.' yazmaktadır.

Fakat saat 16:00'yı geçtikten sonra hesaba hala gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım. Önce bana dediler ki o saat 16:00 olayı fiziki altın siparişleri için geçerli. Saat 16:00'ya kadar kargoya veriyoruz. Gelen maili okudum ve burada böyle yazmıyor dedim. Neyi anlamıyorsunuz 2 saate onay gelecek yollayacağız diye sesini yükseltti.

Bu şekilde bir üslup firmayı temsil eden birine yakışmamakla beraber madem söylediğiniz saatte göndermeyeceksiniz. Şu saate kadar hesabınızda diye özellikle neden belirtiyorsunuz?

Ayrıca şikayeti okuyan arkadaşlar ilk siparişindir güvenlik amaçlıdır vs diye düşünmüş olabilir. Kesinlikle öyle değil. Daha önce de aynı yöntem ile sipariş verdim ve süreç tamamlandı.

28 Eylül 2023 17:23 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Yavuz Bey merhaba, şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede ilgili departmanımız sizinle irtibata geçecekler. İyi günler dileriz.

İslamyasin
İslamyasin

1753176 numaralı siparişi verdim işlendi dedi, fakat daha önce de siparişler vermeme rağmen, havale ederken açıklama kısmına sipariş numarası eklemedim. Sadece nadir Gold altın karşılığı yazdım. Aradım telefona cevap veren olmadı mail. Atın dediler. Attım cevap verilmedi... O. Kadar para kazanıyorsunuz. Sırf mail. Ve telefon için iki eleman alın. İstihdam sağlansın. Bakalım ne olacak gorcez.

Cihan
Cihan

Öncelikle geçmiş olsun. Benzer bir tecrübeyi ben de yaşadım. Şöyle ki; geçtiğimiz 11 Ağustos tarihinde Altınbaş kuruluşu Onsa Rafineri isimli şirketin internet sitesinden alışveriş yapma pişmanlığını yaşadım/yaşıyorum... 50 gram dijital altınımı fiziki altına çevirmek için istenen tüm işlemleri gerçekleştirmeme ve 1.871,5 Lira da ödeme yapmama rağmen ürünü tarafıma gönderemediler; altın kayıp... 1 ay içinde zararınızı tazmin edeceğiz demelerine rağmen ortada hiçbir şey yok... Ve ek olarak anlaşmalı oldukları Brink's Güvenlik isimli şirket ile muhatap ettiler; bu şirketin yetkilisi ve avukatı karakolda imalı, zan altında bırakıcı konuşmalar yaptılar... Günün sonunda; bir de ne kadar süreceği belli olmayan adli bir davanın tarafı yapıldım... Tabiri caiz ise paramla ''Vezir'' oldum... İnternet üzerinden kargo vasıtasıyla altın satın alımı benim için bir ilkti ve bu olayla birlikte son oldu... Umarım okuyan insanlar için ibretlik bir tecrübe olur... Bu arada kargo şirketi de MNG Kargoydu...

Hayriye
Hayriye

Merhaba sorununuz çözüldü mü?

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Nadir Gold Üzdü Ve Mağdur Etti!

25 Temmuz 2023 23:19