Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Nadir Gold Güvensiz Kargo Hizmeti

16 Mayıs 2024 14:54

Nadir Gold firmasından 50 gram külçe altın sipariş ettik. Kapıya bırakıp gitmişler. Güvenli gönderi, isme teslim gibi ifadeleri görünce güvenip sipariş verdik; ancak Nadir Gold, 130 bin lira değerindeki ürünümüzü Yurtiçi Kargo aracılığıyla kapının önüne bırakmış ve ürün teslim edilmiş olarak gözüküyor. Neyse ki fark edip müdahale edebildik. 'Şirket müdürüyüm' diyen birisi aradı ve 'Ne olmuş, Yurtiçi Kargo ile gönderilmişse' gibi konuşmalar yaptı. Aldığım ürünü de açmadan iade ettim, nasıl güvenebilirim.

17 Mayıs 2024 09:08 (Şikayetten 18 saat sonra)
17 Mayıs 2024 09:19

Merhaba cevapta verildiği gibi kimse kargonun kapıya bırakılmasını talep etmedi. Kargo firması kapınıza kargo bıraktım şifre alabilir miyim diye sorunca direk nadir Gold firmasını arayıp güvenli dediğiniz kargo kapımın önüne bırakılmış diye bilgi verdim. Aynı bu şekilde cevaplar verdiler. Telefon kaydı bende de mevcut isterseniz buraya da yükleyebilirim yalan konuşmaya gerek var mı? Müdür diye arayan kişi '' biz çocuk değiliz, 20 yıldır bu işi yapıyoruz, kargocu ne bilsin içinde altın var'' gibi cevaplar verince ürünü komple iade ettim. Yurtiçi Kargo'nun altın taşıma yetkisi var mı ayrıca? 130 bin lira değerindeki ürünü kapının önüne bıraktınız bu kadar.

21 Mayıs 2024 09:34

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Nadir Gold Üzdü Ve Mağdur Etti!

25 Temmuz 2023 23:19
Melikşah sonuçtan çok memnun

Nadir Gold 50GRAM Eksik Ürün Gönderildi

Melikşah
20 Eylül 2023 11:32
"Markanın göstermiş olduğu ilgi ve hızlı çözüme odaklı olması bizleri mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, nadirgold firmasıyla alışveriş yapmaya devam edeceğiz"
Nadir Gold 50GRAM Eksik Ürün Gönderildi

Nadir Gold Bozuk Üsluplu Çalışanlar Ve Sözünü Yerine Getirmeyen Firma

28 Eylül 2023 16:49
Nadir Gold Bozuk Üsluplu Çalışanlar Ve Sözünü Yerine Getirmeyen Firma
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Altın İadesi Gecikti, Açıklama Ve Belge Talep Ediyorum

17 Ekim 2025 13:46