Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Mytrip'in İptal Edilen Uçuş Ve İade Sürecindeki Sorumluluk Eksikliği

02 Aralık 2024 10:47

Mytrip üzerinden aldığım uçak bileti ile yaşadığım büyük mağduriyet ve sorumluluk alamayan bir firma yaklaşık 6 ay önce Mytrip sitesi üzerinden gidiş-dönüş uçak bileti satın aldım. Biletlerim şu şekildeydi: gidiş: ajet 18 Ekim (İstanbul - Kuveyt). Dönüş: ajet 21 Ekim (Kuveyt - İstanbul) Seyahatime 2 gün varken dönüş uçuş ajet tarafından iptal edildi. Ancak Mytrip, bu iptal durumu iade işlemini 2 aydır hala yapmadı.

2 aydır iptal talebim için uğraşıyorum, ancak hiçbir şekilde somut bir çözüm sunmuyorlar. Sürekli olarak: "havayolundan ödeme bekliyoruz, " "sizi bilgilendireceğiz" gibi bahanelerle beni oyalıyorlar. Bu açıklamalar, hem sorumluluktan kaçtıklarını hem de müşteri memnuniyetine hiçbir şekilde önem vermediklerini göstermektedir.

Benimle hiçbir şekilde doğru ve çözüm odaklı bir iletişim kurmamışlardır. Mytrip’in bu sorumsuz tutumu nedeniyle hem maddi hem de manevi olarak büyük bir mağduriyet yaşadım. Yaşanan bu durumun kabul edilemez olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Haksız yere ödediğim ücretlerin tarafıma acilen iade edilmesini ve bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, Tüketici Hakları kapsamında tüm yasal yolları kullanacağımı ve gerekirse bu durumu kamuoyuna taşıyacağımı bildiririm.

profile profile
05 Aralık 2024 10:45

Şikayetvar'a yazalı 3 gün geçmesine rağmen kimseden ses seda yok.

23 Aralık 2024 11:43

23 Aralık oldu hala iletişime geçen olmadı.

16 Nisan 2025 11:44

Üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hala çözülmedi. Hep oyalıyorlar.

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 21:59

Tuğçe
19 Mart 2024 10:50
Mytrip Biletimin İadesini Yapmıyor
Mytrip Biletimin İadesini Yapmıyor
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
11 Nisan 2024 11:37

Belen
31 Mart 2025 14:31
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
13 Eylül 2024 09:50