Mutlu Makarnalar Böcekli Çıktı!

15 Eylül 2024 17:43762
Uğur'un Teşekkür Mesajı
18.11.2024 pazartesi günü Mutlu Makarna Kalite departmanından Hasan Bey aradı. Konuyla ilgili üzüntülerini beyan edip teknik detayları olabildiğince açık şekilde dile getirdi. Son derece kibar bir üslup kullandı. Mutlu makarna ailesine ve onları temsilen Hasan Bey'e çok teşekkür ederim. Gönderdikleri hediye beni çok "mutlu" etti.
Uğur
15 Eylül 2024 17:23

Geçtiğimiz günlerde marketten aldığım Mutlu marka makarnaların paketlerinin içinde siyah böcekler bulunduğunu fark ettim. Ürünlerin son kullanma tarihleri geçmemiş olmasına rağmen, paketlerin içerisindeki böcekler hem sağlık açısından tehlike oluşturmakta hem de büyük bir hayal kırıklığı yaratmaktadır. Bu durumun, firmanızın kalite kontrol süreçleri ve hijyen standartları hakkında ciddi endişeler yaratmaktadır. Sizden, bu durumu araştırmanızı ve gerekli önlemleri almanızı talep ediyorum. Ayrıca, mağduriyetimin giderilmesi için uygun bir çözüm sunmanızı bekliyorum. Konuyla ilgili geri dönüşünüzü en kısa sürede bekliyorum. İyi günler dilerim.

Uğur
20 Kasım 2024 13:22

16 Haziran 2025 12:14 (Şikayetten 9 ay sonra)

Sayın Uğur G., Mutlu Makarnalar Böcekli Çıktı! konulu şikayetiniz ile ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine Mutlu Makarna olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür eder, Mutlu günler dileriz. Mutlu Makarna Müşteri İlişkileri Ekibi - Hasan

Tümünü Gör

Nur
Mutlu Makarnada Böceklenme!

Mutlu MakarnadaBöceklenme!

Esra
Mutlu Makarna, Böcekli Makarna Neden Satıyorsunuz?

Mutlu Makarna,Böcekli Makarna Neden Satıyorsunuz?

Kadir
Mutlu Makarna Çarşıdan Aldım 1 Tane Eve Geldim 10 Tane Evli Mutlu Böcekli!

Mutlu MakarnaÇarşıdan Aldım 1 Tane Eve Geldim 10 Tane Evli Mutlu Böcekli!

Mutlu Makarna İçinden Kurtlar Çıktı!

Mutlu Makarnaİçinden Kurtlar Çıktı!

Yusuf