Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Mutfakmodadekor1 (Instagram) Sayfasından Aldığım Masa Takımı Hayal Kırıklığı Yarattı

01 Temmuz 2024 14:53

Mutfakmodadekor1 adlı Instagram sayfasından masa takımı almıştık fakat pişman olduk. Kasım ayından beri bu insanlarla uğraşıyorum; masa takımım bir buçuk iki ayda zor geldi. Sandalyelerim kırıldı, tekrar gönderdim ve 30 gün içinde göndereceğiz dediler.

Her aradığımda kargoya verdik diye oyaladılar. İki ay sonunda ise şikayetinizi kaldırırsanız göndereceğiz, yaptığınız terbiyesizlikler yeter dediler. Buraya şikayet ettiğim, malımın nerede olduğunu ve ne zaman göndereceklerini sorduğum için mecbur kaldırdım ve gönderdiler. Fakat hem düzgün tamir edilememiş üç sandalye (fotoğraftan da anlarsınız zaten) gönderdiler, hem de bir tane eksik gönderdiler.

Şimdi aradığımda telefonlarımı açmayıp, 'beni arayıp durmayın, sandalyenizi gönderdim' diye mesaj attılar fakat ortada bir sandalye yok. Bana verilen numaraları aradığımda adıma dair bir gönderimin olmadığını öğrendim. Bu şekilde insanları oyalama peşindeler. Bir de her aramamda haklılarmış gibi hakaret boyutunda laflar yedim.

profile profile

Vahdet sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 11:19

19 Şubat 2024 20:11

24 Ekim 2023 23:17
Cennet sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 23:27
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 15:08