Trendyol GO Uygulamasından Multinet Kartını Silemiyorum

28 Şubat 2024 08:063.034
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler Multinet

Trendyol GO uygulamasında, arkadaşımın Multinet kartını tek seferlik yemek sipariş etmek için kendi hesabıma tanımladım. Şimdi ise kendi Multinet kartımı tanımlamak istiyorum fakat arkadaşımın Multinet kartını silemiyorum. Kartı sil butonuna tıkladığımda bir sorunla karşılaşıldı, daha sonra tekrar deneyin diyor acil yardımcı olabilir misiniz?

28 Şubat 2024 08:38 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tarafımıza ilettiğiniz bildirimin memnuniyete dönüştürülmesi için konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaparak, Şikayet Yönetimi Ekibi olarak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla

28 Şubat 2024 11:44

Değerli Müşterimiz; Tarafımıza iletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili detaylı görüşme yapmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Uygun olduğunuz gün ve saat dilimi iletmeniz halinde tekrar aramak isteriz. Memnuniyetiniz bizim için önemli, yaşadığınız her sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz. Saygılarımızla

28 Şubat 2024 12:49

Teşekkürler Multinet

Multinet Kartımı Arkadaşımın Trendyolgo Hesabından Silemiyorum

12 Nisan 2024 11:562.043

"Çok hızlı geri dönüş yapıldı, müşteri temsilcisi Murat Bey'e ilgi alaka ve hoşgörüsü için teşekkür ederim."

Kayıtlı Multinet Kartımı Silemiyorum

1 Nisan 2024 12:57986

Multinet Kartımı Trendyol GO Uygulamasından Silemiyorum.

21 Nisan 2024 01:09653

"İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hızlıca ulaşıldı"

Trendyolgo'da Multinet Kart Sorunu

15 Aralık 2024 22:041.036

"Hızlı ve güzel bir şekilde ilgilenildiği için Şikayetvar ekibi Multinet ve Zeynep Hanım'a çok teşekkürler"

Multinet Kartımı Trendyol Hesabımla Eşleştiremiyorum

13 Şubat 2024 13:20720

"Çok Teşekkürler. Multinet müşteri temsilcisi benimle iletişime geçerek kısa sürede sorunum çözüldü."

Öne ÇıkanKonular