Ensar sonuçtan çok memnun

Multinet Tatlı Para Yüklenmedi

05 Ocak 2024 13:31
Ensar'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayeti yayımlamamdan birkaç saat geçmeden aradılar, sistemsel bir hata olduğu söylendi ve özür için hesabıma bir miktar para yüklendi. Teşekkürler”

Sürekli gittiğim bir tatlıcıda Multinet tatlıpara kampanyası var, fakat hiçbir zaman harcamalarımda bana bu yansıtılmadı. Kampanya şartlarındaki gereksinimleri karşılıyordum, bugün buradayım tuşuna basarak kampanyaya da katılıyordum fakat bana herhangi bir tatlıpara yüklenimi olmadı.

05 Ocak 2024 13:34 (Şikayetten 3 dakika sonra)
05 Ocak 2024 14:31

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Ensar
10 Ocak 2024 19:51

Sadiye sonuçtan çok memnun

Sadiye
07 Ocak 2024 00:19
"İlgi ve alakanız için teşekkürler. Yardımcı olan hanımefendi çok ilgiliydi ve tek tek anlattı her şeyi. Çok memnun kaldım"

Multinet Tatlıpara Kazanımı Bildirimi Geliyor, Ancak Hesabıma Aktarılmıyor

Gökhan
03 Ekim 12:55
multinet-tatlipara-kazanimi-bildirimi-geliyor-ancak-hesabima-aktarilmiyor-1.jpg
Taha sonuçtan çok memnun

05 Şubat 2024 19:38
"Sorunum çözüldü. Benimle iletişime geçen İlknur hanım ve Zeynep hanımada ayrıca teşekkür ederim."

Multinet Hesabına Para Yüklenemiyor Sorunu

Müjde