Osman sonuçtan hiç memnun değil

Mükellef (mukellef.co) Mükellef Co Kullanılmayan Hizmet İçin Borç İşliyor

11 Mart 2024 18:03

Mükellef.co firması tarafından gün içinde aranarak 21 aylık birikmiş borcum olduğu ve ödemem gerektiği iletildi. Firmanın açılış dönemlerinde ödemelerimi aylık olarak düzenli bir şekilde yaptım ve yaklaşık 5-7 ay boyunca ödemelerimi otomatik olarak gerçekleştirdim. Daha sonra askerlik görevimi yerine getirmek için tüm işlerime ara verdim ve bu süre zarfında borcum birikti. Beni aradıklarında biriken borcu toplu olarak ödeyip firmamın kapatılmasını talep ettim ve gerekli süreçleri gerçekleştirdik. Ancak firma, işletmeyi kapatmayarak her ay üzerime borç işlemeye devam etmiş. Şimdi ise biriken borç için beni arayarak ödeme talep ediyorlar. Hizmetlerini aktif olarak kullanmadığımı belirtmeme rağmen 'kullanmadığımı belgelememi' istiyorlar. Adres değişikliği belgesi sunmam gerektiği söyleniyor. Kendi firmamı zaten pasif duruma getirdim, adres değişikliği yapmadım ve verdikleri hizmetten bu süreçte hiçbir şekilde yararlanmadığımı ifade ettim. Mahkeme veya icra gibi yollara başvuracaklarını belirttiler. Hizmetten yararlanmayı düşünen kişilere ön bilgi vermek istedim.

25 Nisan 2024 14:54 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sayın Osman Y. Şikayetiniz incelemeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Mukellef.Co

09 Mayıs 2024 11:52

Sayın Osman Y., Şikayet süreciniz incelenmiş ve tarafınızla iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Devam eden bir sorun olması halinde bizlerle iletişime geçerseniz, memnuniyetle destek vereceğimizi iletmek isteriz. Saygılarımızla, Mukellef.Co

Osman
Osman
09 Mayıs 2024 12:32

Herhangi bir gelişme ya da Herhangi bir geri dönüş alamadım. Olumlu ya da olumsuz Herhangi bir durum olmadı. Buradan şişirmeyin geri dönüş yaptık diye. Geri dönüş bekliyorum...

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Mükellef.co İle Şirket Kurulumu Kabusu: Hizmet Alamadan Borçlandım

19 Aralık 2024 13:09
Fatih sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2024 20:04
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim."
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 00:43

Mukellef.co: Hizmet Alınmayan Borç Şoku

21 Ocak 2025 17:05
Mukellef.co: Hizmet Alınmayan Borç Şoku
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mükellef Co Firması İle Abonelik Ve İade Sorunları

06 Kasım 2024 19:37