Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Mükellef.co İle Şirket Kurulumu Kabusu: Hizmet Alamadan Borçlandım

19 Aralık 2024 13:09

26.12.2023 tarihinde internetten reklamlarını gördüğüm mükellef.co firmasına başvuruda bulundum. Sanal ofisli olarak mükellef işlemimle beraber aylık 1.500 TL
anlaşma sağladık ve ödeme yapıp şirketimin açılması için gerekli evrakları gönderdim. Mart ayına kadar şirket kurulumumu yapamadılar. Kendimin uğraşıp şirket kurulumunu tamamladık. Şirketim 2 ay açık kaldıktan sonra benim bilgim olmadan şirketi kapatmışlar. Ben de şirketin kapandığını bilmediğim için iş yaptığım firmaya fatura kestim. Bu arada aldığım hizmetin faturasını şirket kurulumum 3 ay geç olduğu için yatırmadım. Hizmet alamadığım ayları düşün ödeme yapayım dedim kabul etmediler. Ben şirketim kapalı olup fatura kestiğim için maliye bakanlığından büyük ceza yedim. Şimdi avukatlık birimi icra biriminden arıyoruz dediler. 26.000 TL vermedikleri hizmete borç çıkarıyorlar. Karşı dava açıyorum. Detayları buradan ileteceğim. Mükellef.co firmasına aman temkinli davranın. Burda yazıyorum herkesin haberi olsun.

19 Aralık 2024 15:57 (Şikayetten 2 saat sonra)
23 Aralık 2024 11:24

Merhaba, İsim-soy isim ya da panelde kayıtlı mail adresinizi iletirseniz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Mükellef (mukellef.co)

07 Aralık 2023 14:03

Mükellef.co Şirket Kurulumu Ve Hizmetleri Hakkında Sorunlar

31 Ağustos 2023 12:07
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Mükellef (mukellef.co) Mükellef Co Kullanılmayan Hizmet İçin Borç İşliyor

11 Mart 2024 18:03
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 00:43