Metin sonuçtan hiç memnun değil

Mt Bilişim Teknoloji Mt Bilişim İstanbul Kadıköy Firması Ayıplı Laptopu Değiştirmedi.

13 Ekim 2023 09:48

Hepsiburada Üzerinden mt bilişim adlı satıcıdan HP Victus 16-S0047NT Ryzen 7-7840HS 32GB 1tb SSD 8gb RTX 4060 144Hz 16.1"fdos Laptop 892P5EA laptop satın aldım. Aldığım bilgisayar HP Desteğin doa raporu ve Teknik servis raporuna göre ana kart ve Wi-Fi kart arızası tespit edildi. Ürünün Ayıplı mal olduğu tespit edildi. Satıcıya ürün ayıplı mal olduğu için 6502 sayılı kanun gereği Değişim talep ettiğimi belirttim. Defalarca yazılı ve sözlü olmak üzere satıcıya hatırlattım. Sorun olmadan değişim istiyordum. Oğullarım için aldığım bilgisayarla oğullarımı bilgisayar kursuna gönderecektim. Ürünü Satını mt bilişim e gönderdim ancak satıcı ürünün değişim süresini bile isteye uzatarak Hepsiburada üzerinden Para iade edilmesini sağladı. Ürünü Değiştirmeyip bu işlemi yapması ile Bem 6 ay vade farksız peşin fiyatına aldığım 35 bin tl lik laptop şimdi almak istediğimde vade farkı ile birlikte 46 bin TL'ye geliyor. Ben aynı laptopu alamıyorum ve okul dönemi çocuklarımın da eğitimi aksamış oldu. Satıcıyı şiddetle kınıyorum. Müşterisini mağdur ederek bu durumu hiç önemsememiş alabiliyorsa kanuni yollarla alsın der gibi tavır takınmıştır. Biz tüketicileri Mt bilişim gibi firmalardan kanunda koruyamayacaksa kim koruyacak. Tek maaşımla kendimi zorlayarak çocuklarım yazılım vb. Programları öğrensin diye birtane bilgisayar almaya gücümüz zor yetiyor. Mt bilişim gibi zengin ve büyük firmalar gücüne güvenerek müşterisini eziyorlar. İnşallah bu dünyanın öbür dünyada da hesabının olduğuna inanıyor, hakkımı helal etmiyorum. Allah'a da hale ediyorum. Tüketicilerin dikkatli olması dileğiyle...

mt-bilisim-teknoloji-mt-bilisim-istanbul-kadikoy-firmasi-ayipli-laptopu-degistirmedi-2.docx
mt-bilisim-teknoloji-mt-bilisim-istanbul-kadikoy-firmasi-ayipli-laptopu-degistirmedi-1.docx
24 Kasım 2023 16:59

Mt bilişimden bilgisayar alınmaz, HP hiç alınmazmış.

30 Kasım 2023 23:00

Bunca zaman geçti satıcının hiç umurunda değil. Lütfen mt bilişim gibi firmalar Hepsiburada, Trendyol, vb. Platformlarda ürün satıyorlar. Bu satıcılar müşterisini mağdur edince bir yaptırımı yok maalesef. Kanuni yol Olan önce Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat ediyorsun. Bu süreç altı ay sürüyor. Oradan bir sonuç alamaz iseniz. Adliye ye başvuruyorsunuz oda bir sene rahat sürer bu adalet mi sizce, ne olacak blz mağdurların durumu. Bir çoğu uğraşmayıp zararı sineye çekiyor. Bu işin peşini bırakmayacağım nereye kadar gidecekse gideceğim.

HP Bilgisayar Değişimi Ve Para İadesi Mağduriyeti

24 Aralık 2024 21:31
HP Bilgisayar Değişimi Ve Para İadesi Mağduriyeti
Muhammed sonuçtan memnun

Muhammed
09 Haziran 2023 22:57
"Ürün değişim onaylandı ve kargoya verilecek diye tarafıma mesaj atıldı beklemekteyim umarım gönderilen ürün sorunsuzdur. Teşekkürler"
Batuhan sonuçtan memnun değil

23 Eylül 2024 17:11