Gülden sonuçtan memnun

Mrs. Umrantoo Detoks Kahvesi Zayıflamayı Bırak Aksine Kilo Aldırdı

Mrs. Umrantoo Detoks Kahvesi Zayıflamayı Bırak Aksine Kilo Aldırdı
06 Kasım 2023 11:08
Gülden'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimden kısa bir süre sonra dönüş yapıldı ücret iadesi yaptılar Ümran hanımın kahvesi bana göre değil galiba diğer ürünlerinden memnunum. Teşekkürler...”

Merhaba https://instagram.com/umrantoo?igshid=aWl1NXA5aWhkaXE= ürünleri olan detoks kahve aldım Trendyol'dan Ü**** hanıma Instagram, mail ve WhatsApp dan mesaj attım ama görmedi Ü**** hanımı sevdiğimden ve güvenim sonsuz olduğu için storylerden attığı link üzerinden kahvelerinden 3 paket almıştım sonra tekrar kampanya yaptı. Stoklamak için bir 3 paket daha aldım zaten diyet yaparak kilo veriyordum fakat kahveleri diyetim ile birlikte kullanmaya başladım. 45 gün neredeyse inatla işe yarar diye kullanmayı bırakmadım bende ne su isteği, ne tokluk ne tuvalete çıkarma olmadı hatta kabız oldum ama inatla devam ettim 10 gün önce tartıldığım da +4 kiloyu görünce şok oldum. Diğer siparişim olan 3 paketi kullanmak istemiyorum Ü**** hanıma iade etmek istiyorum. Kutularını atmıştım kutuları yok, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Yardımcı olmalarını istiyorum

06 Kasım 2023 13:43 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Gülden hanım gerekli tüm bilgiler sizlere iletilmiştir. İyi günler dileriz.

06 Kasım 2023 20:21

Şikayetimin üzerinden çok geçmeden dönüş yapıldı ve ücret iadesi yaptılar Ümran hanımı sevdiğim güvendiğim için almıştım ürünü bende işe yaramadı galiba diğer ürünlerinden memnunum özellikle Güneş kremi çok iyi

06 Kasım 2023 21:14

Mrs. Umrantoo Zayıflama Kahvesinin İşe Yaramaması

13 Kasım 2023 11:59

Mrs. Umrantoo Eksik Gönderilen Ürünlerde Ücret İademin Yapılmasını Talep Ediyorum

27 Ağustos 2025 13:53
mrs-umrantoo-eksik-gonderilen-urunlerde-ucret-iademin-yapilmasini-talep-ediyorum-1.jpg

Mrs. Umrantoo Hediye Ürünleri Göndermiyor

08 Ağustos 2024 18:01
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 16:21
Kampanyalı Ürün Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 15:33
Licape Eksik Ürün Ve İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet