26 Ekim 2024 13:40

MR eds eds plastikten aldığım E50 Ironman nargile takımı, aldıktan 7-8 ay sonra paslanma, çatlama ve küflenme yaptı. Firma hatayı önce kabul etti, sonra ürünlerinde garanti olmadığını söyledi. Gönderdiğimiz nargile takımını yıkayıp dalga geçer gibi geri gönderdi.

28 Ekim 2024 09:45 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Ekim 2024 13:27
Nargile Takımında Paslanma Ve Firma İlgisizliği

Öncelikle belirtmek isterim ki WhatsApp yazışmalarında konuştuğumuz firma yetkilisi bayan arkadaş değişimin yapılacağını ürünü bize gönderin dedi ürünü gönderdiğimizde nasıl temizlik yaptığımızı sordu beyaz sirke ile yapıldığını söyledim değişim için firma yetkilisine sorması gerektiğini söyledi U*** bey aradı ürünlerimizde garanti yok dedi gerekeni yapacaklarını söyledi bir daha dönüş olmadı ve gelen ürün değişim değil kullanılmış başka bir ürün gönderildi bazı parçaları hiç değişim yapışmadı yalan konuşuyorsunuz daha senesi dolmamış sıfır aldığınız ürününüzün arkasında durmadınız parça değişimi yapmadınız kullanılmış bir parçayı bana gönderdiniz diğer problemli parçalarını değiştirmediniz sizi her türlü mecrada şikayet edeceğim beni mağdur ettiniz buradan alışveriş yapacak kişilerde bilmesi gerekir satılan ve aldığımız ürünün arkasında durması ayıplı ürünün sıfırı ile değişim yapması gerekir lakin bu firma ürünlerinde garanti olmadığını söylemekte değişim yaptık dediğiniz ve gelen parçaları resimleri ekledim

28 Ekim 2024 13:54
28 Ekim 2024 14:03

Gerekli değişim yapılmamıştır kullanılmış parçaların gönderimi yapılmıştır tehdit değil sizin gibi yalan konuşarak işlerini yapmaya çalışan kişilerin bir daha bunu yapmasının önüne geçmektir amaç tehdit değil bu konunun takipçisi olup hakkımı aramak diyebiliriz siz bunu bile tehdit olarak nitelendiriyor sizin için bir anlam ifade etmemektedir sizinki müşteri memnuniyeti değil müşteriye satılan ürünün arkasında durmama şeklidir süslü kelimeler kullanarak insanları yanlış yönlendirmektir kullanıcı hatası dediğiniz ürününüzün kendi ile alakalı problemleridir ve bunu kabul ettiğiniz halde kullanılmış bir parçayı bana gönderim yaptınız ve diğerlerine dokunmadınız temizlik yapmadınız

28 Ekim 2024 17:23
28 Ekim 2024 17:37

Her şey ortada gönderdiğiniz değişim yaptık dediğiniz parçada kullanılmış deforme olmuş diğer parçalar ise hiç müdahale edilmemiş parçalar resimlerde de mevcut 70 ülkeye ihracat yapabilirsiniz ama esnaf olabilmek başka bir şey 70 ülkeye ihracat yapıyoruz

28 Ekim 2024 17:58

Merhabalar Kullanıcı hatasından kaynaklanan probleminizde, sizi mağdur etmemek adına elimizden geleni yaptık efendim. Yasal haklarınızı kullanabilirsiniz efendim. Ürünlerimizin her zaman arkasındayız ve kullanıcılarımız için her zaman destek sağlamaktayız. İyi akşamlar efendim.

29 Ekim 2024 01:35

kullanılmış malzemeleri gönderdiniz ve bu da resimlerde mevcut daha neyi anlatıyorsunuz insan bu cevapları yazarken resimlere bakar sizde bakın demek ki sizin firmanızın bakış açısı bu yetkili tek müşteriye cevap verende siz bu işlere bakanda siz

30 Ekim 2024 09:26
30 Ekim 2024 09:43

Gönderdiğiniz parça kullanılmış parça küflü yerlerini değişim yapmadınız resimlerde var küflenme paslanma çatlama ne zamandan beri kullanıcı hatası oldu yalan konuşmayın değişim yapacağız dedi sizin m temsilciniz bende değişim olacaksa üst modeli ya da normal takımda alabilirim farkını ödeterek dedim çünkü sizin bu modelinizde sıkıntı var sizin çalışanınız ya da konumu nedir bilemen Umut bey ürünlerimizde garanti yok dedi hiçbir koşulda senin ürününde sıkıntı var ve kullanıcı hatası değil resimler var ben afaki konuşmuyorum buradan cevap vermenize gerek yok o ses kayıtları resimler sizden gelen parça sizin cevaplarınızla birlikte Tüketici Mahkemesinde devam edeceğiz bu işin peşini bırakmayacağım sizin çalışanınız ya da kimse o konuşma üslubu ve yaklaşımı kendisinede söyledim bunun peşinde normalde koşmam ve konuşmam sizin yaklaşımınız çok yanlış üst perdeden konuşamazsınız

30 Ekim 2024 11:32
30 Ekim 2024 12:16

Bu süreci siz bu noktaya getirdiniz

İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
10 Nisan 2025 22:34