Emre sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 18:38

Cardo Pack talk Edge Duo 2li ürün aldım. O gün şarja taktım ve ertesi gün 8 saatte şarjı bitti. Firmayı arayıp bilgi verdim. Şarj süresi bu kadar kısa olamaz. Ürün 36bin tl. Bana satış yapan kişi 3 gün sonra orada olacağını ve o zaman getirmemi söylediler. Söyledikleri gün gittiğimde personelin hasta olduğunu yarın gelmem gerektiğini söylediler. Yine ertesi gün gittim bana satış yapan personel çok güzel ilgilendi personelden yana sorunum yok. Bana ayıplı ürünün verildiğini ve bu problemin çözülmesi gerektiğini söyledim. Satın alma müdürü ve mağaza müdürü beni sürekli erteledikleri için ürünü aldıktan 10 gün sonra artık bana dönüş yapın bu ürünü birebir değiştirin diye belirttim. Aldığım cevap: ürünü firmaya göndermemiz gerekiyor.
Pardon da ben bu ürünü bir ay kullanmadım sadece bir gün kullandım ve bir sürü para verdim. Neden firmaya göndereyim ben de bir sorun yok. Sağ olsunlar hiç ilgilenmediler. Tüketici hakem heyetinde görüşürüz o zaman dedim. Satış bölümü harika ama satış sonrası destek tamamen hayal kırıklığı.

Emre
Emre
02 Ekim 2024 18:56

Distribütör firmayı aradıklarını söylediler. Firmayı ben aradım kendilerinin bilgisi olmadığını söylediler. Resmen Motospartan dalga geçiyor. Satmaya sıra gelince ağam paşam satıştan sonra hoop gönderelim firmaya.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
09 Haziran 2025 23:17
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Motomax Scorpion Kask Ve İlgisiz Motomax

08 Temmuz 2024 12:05