Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Motomax Motosiklet İnterkom Cihazlarında Yaşanan Teknik Arızalar Ve Garanti Sorunları

09 Kasım 2023 20:28

Motomax firmasından 2 yıl kadar önce Sena 10C Pro Motosiklet İnterkom aldım. SD kart okumadı ve Kamera çalışmadı. Motomax'a Servise götürdüm.
Bir buçuk ay sonra bana geri döndüler ve bu seri üretilmiyor, garantide bittiği için yardımcı olamıyoruz dediler.
Ben de bu şekilde olmaz her ürünün 10 yıl parça garantisi olur ürünü iki yıl kullan ve çöpe at olmaz dedim. Ancak dinletemedim. Daha sonra bu platform (sikayetvar.com) üzerinden durumu yazdım. Ertesi gün bana döndüler. İsim vermek istemiyorum.
Arayan kişi sorunu çözeceğini ve ürünü kargo yapmamı istedi. Bir hafta sonra bir başka arayan kişi ürün tamir edilemiyor. Yenisi üretilemiyor ama biz size bir üst modeli Sena 10C Evo ürünü 13.960 tel fiyatı ama biz sana 7.200 TL karşılığında verelim dediler.
Daha fazla uzatmamak için kabul ettim. Bu ayrı bir sorun. Ancak daha önce aldığım ve garantisi dolan bir başka Sena Marka Handlebar Remote isimli kumanda bozuldu. Götürdüm servise bıraktım. 3 günde geri döneceğiniz diyen aynı kişi bugün tam 63 gündür dönmedi. Ben birkaç defa aradım bilgi alıp döneyim dedi ancak dönmediler.
Tüm bu yazdıklarım kanıtlı belgeli ve yazışmalı haldedir. İstenirse buradan sunabilirim.
Sözün özü Motomax firması bu konuda sınıfta kalmış ve benim için bitmiştir. Dolayısı ile Sena Marka Ürünler ve Motomax firmasından uzak durmakta yarar var. Saygılarımla.

profile profile
07 Aralık 2023 16:06 (Şikayetten 27 gün sonra)
10 Aralık 2023 15:33

Ben Sena kumandayı 9. Ayda vermiştim tamire ve beni dün aradılar. Yani 2 ay sonra. Bana sundukları teklifi WhatsApp'tan yazmalarını istedim daha yazmadılar. Yani bekleme süresinin uzamasının benimle bir alakası yoktur. Ayrıca bir ürün aldığınızda en az on yıl yedek parça bulundurma zorunluluğu vardır. Ürün tamir edilemiyorsa ücretsiz değişim sağlanır. Bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne götüreceğim.

Sedat
Sedat

Paranla sıkıntıya girmek bu olsa gerek.

Motomax Satış Sonrası Destek Hayal Kırıklığı Yarattı

Yunus
05 Ağustos 2025 15:32
H.bayram sonuçtan hiç memnun değil

Motomax Değişim Sonrası Sürekli Arızalı Cihaz ve Bitmeyen Servis Mağduriyeti

H.bayram