Levent sonuçtan çok memnun

Moss Yacht Sıfır Hizmet Anlayışı

16 Aralık 2023 14:27

Tekne almadan önce iki kez hatta beş kez düşünmeniz gerekiyor. Paranızı aldıktan sonra her işinizi çözüyorlar ancak sonrasında kimseyi bulamıyorsunuz. 2023 yılında sıfır aldığım teknemin benzin deposunda kaçak var ve bir aydır ne personel geliyor ne de ilgilenen birisi var.

19 Mart 2024 13:05

Moss Yatch Diamond 7 model tekneyi aldığım günden beri değişmeyen herhangi bir parçası kalmadı tekneyi baştan yaptık diyebilirim. Bu hafta sonu hava güzel diye denize çıkmak istedik sağ olsun yine yeni bir sorunla karşıladı bizi. Benzin depo kapağı o kadar kalitesiz bir malzeme ki yağmurda depoya su sızıntısı oluyormuş bir teknenin depo kapağı paslanır mı? Benzin deposundan çıkarılan suyu ekte sizinle paylaşıyorum.

Levent
Levent
19 Aralık 2023 14:58

Küçük bir gecikme sonucu tüm sorunlarım çözüldü. Bu süreçte destek olan Gürhan Bey'e özellikle teşekkür ederim.

Emrah
Emrah

Biz parasını ödediğimiz halde mağdur edildik teknemizi alamıyoruz parayla da çözülmüyor sizin sorununuzun çözülmesine inanın şaşırdım özellikle gürhan beye ulaşmanın çözüm yollarını anlatabilirseniz sevinirim.

Ayhan Safter Yacht Hayal Kırıklığı Demek

16 Eylül 2023 22:10
Sadik sonuçtan hiç memnun değil

Şah Marine Yatçılık Teslim Edilmeyen Ürün

11 Ağustos 2023 07:59