Doğan sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 00:20
Doğan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü ama ben isterdim Şikayetvar'a yazmadan iadem teslim olduktan sonra kendileri direk ücret iadesini yapmalarını isterdim geçte olsa sorun çözüme kavuştu için teşekkür ederim”

Morhipo alışveriş sitesinden almış olduğum Michael Kors bayan saati aldım eşime hediye olarak ürünü direkt Morhipo satıcısından aldım ürünün orijinal olup olmadığını Viaport ve Carrefour SA Boyner mağazasının müşteri temsilcisinden de bilgi aldım ürünü direkt Morhipo satıcıdan alırsanız ürün kesinlikle orijinal. Herhangi bir sorun yaşamazsın denmesi üzerine ürünü satın aldım. Ürün üç gün sonra teslim aldım, ürünü açtım ama ürün orjinalliğinden şüphelendim ve birkaç saat firmasında ürünü gösterdim ve ürünün orijinal olmadığını söylediler. En son Atlas park AVM saat ve saat firmasına da gösterdim, burası da ürünün orijinal olmadığını söylediler ve ürünü orijinalini gösterdiler. Baktığımda bariz fark ediliyordu ve ürünü iade ettim. Ürün 11.10.2023 tarihinde Morhipo deposuna teslim edildi. Üç iş günü içinde para iadesi yapılır diye söylendi ama 19.10.2023 olmasına rağmen hala para iadesi yapılmadı. Gerçekten Morhipo gibi bir alışveriş sitesi de bunları yapıyorsa kime güveneyim. Bir de şimdi 17.10.2023 Boyner mağazasına devredildi, yetkili birimlerden ivedilikle tarafıma dönüş yapılmasını ve para iadesi yapılmasını istiyorum. Do*********@gmail.com mail adresim 0532*****34

19 Ekim 2023 09:02 (Şikayetten 8 saat sonra)
19 Ekim 2023 11:16

En kısa sürede para iadesi için tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum ve bu kanal üzerinden de para iadesi gerçekleşmiştir diye de mesajla geri bildirim istiyorum

20 Ekim 2023 10:08

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
30 Mayıs 2023 12:26
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
11 Ekim 2023 23:35

Hanife
28 Mart 2024 08:39

Morhipo Ve Satıcı Hepsi Popüler Firmasının Yanıltması

Özlem
03 Ağustos 2023 12:35
Morhipo Ve Satıcı Hepsi Popüler Firmasının Yanıltması
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
08 Şubat 2024 17:47