Umut sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2022 05:55
Umut'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

2022 Yılının Mayıs ayında Teknosa aracılığıyla satın aldığım Monster marka "Tulpar T5 V20.3" modeli bilgisayarım herhangi bir dış temas, sıvı veya darbeye maruz kalmadığı halde ben uyurken kapanmış ve Bios ekranına geçiş yapmış. Durumu gördüğümde birkaç kez tüm Bios ayarlarını tavsiye edilen varsayılan ayarlara döndürdüm ve birkaç kez yeniden başlatmayı denedim. Buna rağmen her seferinde Bios ekranıyla karşılaştığım için disk sorunundan şüphelenerek USB bellek yardımıyla Windows kurulum ekranına girdim. Hem Bios ekranında hem de Windows kurulum ekranında gözüktüğü üzere cihazımdaki SSD bellek aniden kaybolmuş. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

16 Aralık 2022 05:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Talebiniz firma yetkililerimiz tarafından görülmüştür ve hassasiyetle ele alınacaktır. Memnuniyetinizi sağlamak için birim yetkilimiz en hızlı şekilde sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri

16 Aralık 2022 16:06

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Teknik destek uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşme sonunda cihazınızın MONSTER Yetkili Servisi'ne davet edilmesine karar verilmiştir. Kapsamlı inceleme sonrasında tarafınıza detaylı bilgi verilecektir. Bilginize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla,

Umut
16 Aralık 2022 16:08

Teşekkürler.

02 Şubat 00:43
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptopta Kronik Arızalar Ve Servis Sonrası Çözülemeyen Sorunlar

06 Ağustos 13:49

Randevusuz Gelenler İçin Monster Teknik Serviste Bekletilme Sorunu

06 Aralık 13:25
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Batarya Gönderimi Ve Ücret İadesi Sorunu

20 Kasım 22:18