Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Monster Teknik Servis Ücret Şoku Ve Tekrarlayan Sorunlar

21 Ekim 2024 17:43

Monster Abra A5 v16.1 cihazım Kartal teknik servisinde 2 ayrı servis talebinde 2 ayrı sorunla geldi ve bana 19800 TL'lik bir ücret çıkarttılar. İlk olarak fan arızası nedeniyle gönderdim. Ücret karşılığında değiştirildi. Bilgisayar bana Teslim edildikten sonra. Sürekli tekrarlayan BİP sesi ve ardından kapanma şikayetiyle yeni bir problemle elime ulaştı. Tekrardan gönderdikten sonra. Uzun süreli test edilip Güney çip set arızası tespit edildi. 3900 TL'lik bir ücret istendi. Eğer Güney hiç kimsede değişimi ile sorun çözülmezse ana kart değişimi yapılacak dendi ve onun için de 15.900 TL istendi. Ben de ücreti ödemek istemedim cihazımı geri aldım. Bundan sonra Monster'dan. Uzak duracağım. Ve işim gereği bilgisayar tavsiyesinde bulunanlara isteyenlere kesinlikle Monster önermeyeceğim.

Raif
Raif

BİP sesi sonrası kapanma Aynı sorun bende de yaşandı. Cihazı 3 kez teknik servise gönderdim. Gönderimde fana bakım yapıldığı söylendi, arıza devam etti. Gönderimde fan içine kağıt sıkıştığı, donanımsal arıza olmadığı belirtilerek cihaz geri gönderildi; sorun yine sürdü. Gönderimde “fan ayarları yüksek ayarlanmıştır” denildi. Sıcaklık testi talep ettim, rapor paylaşmadan “donanımsal arıza yoktur” denilerek geri gönderildi. Tüm süreci video kaydıyla belgeleyip servise ilettim. Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru hakkım varken “özel ilgileneceğiz” denilerek cihazı 4. Kez gönderdim. Yeni servis formunda ana kart, GPU, CPU test edileceği yazıyordu. Ancak sadece telefonla “arıza yok” denildi, rapor paylaşılmadı. Dava sürecim devam ediyor. Aynı şekilde “donanımsal arıza yoktur” yanıtı alan oldu mu, paylaşabilir misiniz?

Ataberk
Ataberk

Aynı sorunu yaşadım fan değişimi için verdiğim servsiten sonra bilgisayar kendini kapatmaya başladı. Sonra teknik servise tekrar verdim 17 gün boyunca test ettiler bizdeyken 1 kere kendini kapattı dediler ve sorumluluk almıyorlar. Bilgisayar kullanılmıyor şu anda. Umarım hakkını kurtarabilirsin bu firmadan.

Ertuğrul
Ertuğrul

Çok zor, umarım insanlar yazdıklarımızı ciddiye alırlar ve bu firmaya bulaşmadan önce bir değil 3, 5 kere düşünürler.

Burak sonuçtan çok memnun

17 Mart 2024 19:50
"İlginize teşekkürler"
Monster Abra A5 V17.1 Teknik Servis Problemi Çözemedi
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Monster Ana Kart Fahiş Değişim Ücreti.

12 Kasım 2023 18:00

Monster Notebook Ana Kart Güney Çipi Arızası