Monster Notebook Adaptör Watt Yetmezliği Ve Sıcaklık Sorunları

01 Mayıs 2023 22:24

Adaptör Watt Yetmezliği ve Sıcaklık Sorunları
Monster A5 V17.2 i511400h 3050 ti ekran kartlı modeline 150w adaptör koyulmuş fakat sistem 156w çekiyor ve besleyemediği için watt düşürüyor. Otomatik FPS de düşüyor, bunu düşünemediler mi acaba?
MSI bile en düşük watt adaptörü 300w olarak veriyor.
Soğutma yönünden de başarılı değil, işlemci turbo mod açıkken 98C oluyor ve frekans kısıyor.
Laptop tamamıyla frekans kısma üzerine bir çalışma olmuş soğutma yönünden iyi değilseniz bu işi yapmalı mıyım diye tekrardan düşünmeleri lazım!
İşlemci sıcaklığını 95C normal karşılayan bir firma çokta güven vermese gerek biraz geç anladım bu durumu.
Aynı sistem ile farklı markalar arasında 4-5 bin TL'ye yakın fark vardı bende ucuz diye Monster aldım farkını kullanınca anladım.
Laptop işini yapacak olan kişi soğutma yönünde yatırım yapması lazım ama üzgünüm Monster bunu başaramadı :(

01 Mayıs 2023 22:28 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

02 Mayıs 2023 12:57

Değerli Kadir A., Şikayetvar üzerinde ki telefon numarası üzerinden sizlere ulaşamadık. Tarafımıza çağrı merkezimiz üzerinden veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

03 Mayıs 2023 10:03

Aşırı Isınma Ve Performans Sorunları Çözülemiyor