Gözde sonuçtan memnun

26 Kasım 2024 16:39
Gözde'nin Teşekkür Mesajı
“07/12/2024 tarihinde bilgisayarım teslim edildi. Gönderdiğim şekilde geldiği için Yurtiçi Kargo'ya teşekkür ederim. Bilgisayarımda garanti kapsamında RAM değişimi yapıldıktan sonra ürün test edilmiş. Ben de kendim kontrol ettiğimde gayet iyi durumda olduğunu gördüm. Şimdilik sorun giderilmiş gözüküyor umarım tekrardan böyle bir sıkıntı yaşamam. Teknik servis için Monster notebooka teşekkür ederim”

Nisan 2024 tarihinde tez yazmak için Trendyol Monster satıcısından Monster Huma H4 V5.1.7 Intel Core 15-1235u 16 GB RAM 500 GB SSD FreeDOS 14,1" FHD Rose Gold notebook satın aldım. Haziran ayına kadar tez yazmak için kullandığım bilgisayarı kasıma kadar da dizi izlemek için kullandım yani birazdan anlatacağım sorunu yaşatacak hiçbir bilgisayar zorlaması yapmadım.
23 Kasım 2024 akşamı bilgisayarda
(7 aydır ara sıra kullandığım bilgisayar) dizi izlerken ekranda bir anda çizgilenmeler oldu ve dondu. (Fotoğraflarını şikayetin altına ekledim.) Fare ve klavye ile müdahale edemedim. Anlık bir şey olduğunu düşünerek kapat-aç yaptım o sırada bilgisayar kendini güncellemeye başladı. Güncelleme sonunda yeniden diziyi açıp izlemeye başladım. Ancak bu sefer ekran direkt kapandı ve tekrar açılmadı. 25 Kasım pazartesi günü teknik servisi arayarak durumu anlattım. Telefon üzerinden birkaç yönlendirme yapıldı ancak sorunum düzelmedi. Bu yüzden aynı gün içerisinde Yurtiçi Kargo ile teknik servise göndermek zorunda kaldım.
Bugün 26 Kasım 2024 bilgisayarım teknik servise ulaşmış. Oyun bilgisayarı diyerek reklamı yapılan bu firmanın böyle basit kullanımda hata vermesi oldukça absürt bir durum bence. Kaldı ki teknik servisten sonra bilgisayarımın olması gereken haline döneceğini de sanmıyorum. Bilgisayarlar bir kere teknik servise girdiğinde sürekli başka bir arızası çıkabiliyor. Umarım Monster böyle bir hataya mahal vermez ve sorunu tekrar karşılaşmamak üzere çözüp teslim ederler. Yoksa büyük bir hayal kırıklığı olacak. Şimdilik son durum böyle gelişme oldukça durumu güncelleyeceğim.

Gözde
09 Aralık 2024 17:04

27 Ağustos 2024 16:32
Monster Huma H5 V3.2.1 Çöp Oldu
Monster Huma H5 V3.2.1 Çöp Oldu
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 09:16
Yener sonuçtan memnun

22 Şubat 2024 22:55
"İlginiz ve bilginiz için çok teşekkürler"
monster-notebook-abra-a7-v14-3.pdf
monster-notebook-abra-a7-v14-2.pdf
monster-notebook-abra-a7-v14-1.docx
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 18:13
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Monster Huma H4: Servis Sonrası Artan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

31 Aralık 2024 01:09