monoFe Yanlış Ürün Yollandı. İade Süreci Sonunda Param Geriye Ödenmedi!

17 Eylül 23:56

Monofe firması tarafından 20.000 TL lik bir ürün sipariş ettim. Etmez olaydım. Ürünü yurt dışından getirdiler. Uzunca bir süre bekledim. Gelen ürün TR'de olan 4000 TL bandında bir ürün. Yanlış ürün yollanmış. Allah'tan ürünün paketini açmadan uyandım. Destek ekiplerine yazıp ürünü iade için kendilerine yolladım. Ürün iadesi onaylanıp bana ayın 3'ünde kredi kartınıza ödeme yapıldı dediler. Banka üzerinden kontrol ettiğimde banka bana geri ödeme yapılmadığını ifade ettiği için destek ekiplerine tekrar yazdım. Beni muhasebe departmanına yönlendirdiler ve mesajım yaklaşık 14 gündür cevaplanmadı. Sistemleri çok garip firmadan mesaj gelmediği için ben yeni talep oluşturamıyorum. Neyse bu süreçte birkaç kez telefon ile bağlantıya geçtim ve iade ettiklerine dair iade dekontu ve referans numarası istedim. Her defasında hızlıca yollanacağı söylendi. Hiçbir gelişme yok. 1 aydan uzun süredir 20.000 TL yi ellerinde tutuyorlar ve ödeme yok. Geri dönüş bile yok. Sürecin başından beri her şeyi fotoğrafladım. Yazışmalar, yollanan yanlış ürün vs. Avukatım devreye girecek artık. Burda benim gibi çok fazla kişinin mağdur olduğunu gördüm. Bu yüzden bende yazmak istedim. Büyük terbiyesizlik yapılan.

18 Eylül 09:29 (Şikayetten 9 saat sonra)
18 Eylül 16:36

Kopyala, yapıştır cevaplar. Sonuç ne? Bir özür? İade Referans kodu? Bir telefon açıp durumu düzeltmek için çabalama? Aynen devam. Yazık. Umrunuzda değil gerçekten müşteri memnuniyeti. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyoruz.

20 Eylül 13:31

Eğer zamanında yeterli açıklama yapsaydınız, müşterinizle ikna edici diyalog kursaydınız, bunlara hiç gerek kalmayacaktı. İade ücreti daha bugün ödendi. Dedikleri gibi öncesinde ödenmemiş. Bu yüzden referans kodu veremediler. Öncesinde şu an muhasebe departmanımız ödemelerde güçlük çekiyor size şu tarihte ödeme yapacağız özür dileriz şeklinde muhatap bulabilseydim. Bu hale gelmezdi durum. Naçizane önerim müşteri destek biriminizi geliştirin. Ayrıca Web sitenizin destek bölümü gelişmeli. Yazık teknoloji düşkünü ciddi alışveriş yapan bir müşteriyi ve etrafında ki insanları tamamen kaybettiniz.

Kargo Teslimatında Gecikme Ve İletişim Sorunu

Muhammed