Cem sonuçtan çok memnun

Mondial Strada Ayıplı Mal

29 Eylül 2024 13:56

Öncelikle selamlar, ürünü 9 ayın 13'ünde 2024 tarihinde sıfır olarak Amasya Suluova Beko bayiden satın aldım. Ürünün ilk içinde akü çıkmadı ve arıza lambası yanıyordu. 3-4 gün bekledikten sonra orijinal aküsü geldi. Arızanın yan sanayi aküden kaynaklandığını söylediler ama yeni orijinal aküsü takıldıktan sonra da arıza lambası sönmedi. Yaklaşık 3-4 gün sonra servise motor gitti, arızasını söndürdüler. İki gün sonra tekrar yandı, sonra onu da giderdiler. Daha sonra motor radyatör hararet yapmaya başladı. Hararet ısı lambası yandı, peşinden arıza lambası yandı. Motorun motorda garip garip sesler çıkmaya başladı. Servise gittiğimizde motorun radyatörde su kalmamış denildi, yalnız haznesinde su vardı, doluydu ama oradan suyu almamış. Devirdaim pompasında arıza olduğu söylendi. Sonrasında onu giderdik dediler. Yaptık dediler. Teslim ettiler. Bize aynı gün 2 kilometre gitmeden tekrar hararet lambası yandı, peşinden arıza lambası yandı. Yani servisle uğraşamıyoruz, iletişime geçemiyoruz. Hiçbir şekilde servis Allah'a emanet. Yani motoru yaptım diyor, teslim ediyor ama bir şekilde yani gidilmiyor. Şu anda motor kapının önünde yatıyor. Hiçbir şekilde çalışmıyor. Bugün pazar olduğu için servise de götüremedim. Yarın Amasya Suluova Beko bayine yine bizzat motoru götürüp atacağım kapısının önüne. 10 günlük motorda nasıl bir arıza olabilir? Ben anlamıyorum. Motor bu arada 187 kilometrede daha, yani hiç yola gitmedi. Sadece şehir içi işe gelip gitmek için kullandım. Başka hiçbir yola gitmedik ki yola da gidebilirim ki 10 günlük 15 günlük motor arıza yapacak anlamına gelmez. Bununla ilgili bana yardımcı olun çünkü bütün sosyal mecralarda bunu paylaşacağım. Beko bayi Amasya Suluova Ömürcan Motor bunları her yerde deşifre edeceğim çünkü hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Ya bu motorun yenisini almak istiyorum. Bu motordan artık tiksindim, bilmek istemiyorum. Üstüne ki şu an çalışmıyor zaten. Bana dönüş yaparsanız memnun olurum. İsmim Cem A****** 0507*****38

30 Eylül 2024 09:47 (Şikayetten 19 saat sonra)
Cem
30 Eylül 2024 17:40
Mondial Strada Ayıplı Mal

Amasya Suluova Beko bayi motoru teslim aldı. Motorun ayıplı mal olduğu kabul tüm noter plaka işlemleri ücretlerini tarafıma iade etti ya sorunum çözüldü işte bir 10 günlük servis sıkıntısı yanımıza kar kaldı teşekkür ederim

Hadi sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 03:24
Mondial Motor Drift L Arızası
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 18:17

Mondial Servis Ve Yedek Parça Sorunları

02 Aralık 2024 19:10
Mondial Servis Ve Yedek Parça Sorunları

31 Temmuz 2023 00:56
Munzur sonuçtan hiç memnun değil

Yedek Parça Ve Teknik Destek Eksikliği Mağduriyeti

30 Kasım 2024 14:58