Mondial Strada 125 Motorumun Antifriz Problemi Ve Servis Sorunu

30 Ağustos 2024 15:496.021

Sıfır aldığım Mondial Strada 125 motorum, motor bloğundan antifriz damlatıyor. Denizli'de yetkili servise gidiyorum, parça sipariş ettik diyor. Kardeşim, ben bu motora kaç para verdim ve bu motorun parçası 10 günde gelemiyor mu? Onu geçtim, bazıları diyor 3 ay bekliyoruz. 3 ay içerisindeki benim maddi tazmin hakkım ne olacak? Niçin Mondial'i tercih ettim, cidden yazıklar olsun. Verdiğimiz parayı kullanamıyoruz.

2 Eylül 2024 17:32 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerindeshUJEFbEJ numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden, Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Muhammed
2 Eylül 2024 23:59
Eki aç

Merhabalar motoruma minimalize binmeye çalışırken şimdi de hararet ışığı yandı anlamadığım şekilde bitmiyor dertleri motorun üstüne üstlük parça daha gelmemiş vs ne zaman bitecek bu sorunlar lütfen Mondial ailesine yakışmıyor ya yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum ya da hemen hızlı bir çözüm

13 Temmuz 2025 23:45

Kardeşim bende aynı dertten perişanım daha alalı 2 gün oldu bir kere durduğu yerde hararet ışığı yaktı genleşme tankından antifriz akıttı stop ettim biraz bekledim çalıştırdım bir daha yanmadı bir süre kullandım 50 km hararet ışığı yanmadı ama Su tankından antifriz akıtmış seviye centigin hizasında fazla olan suyu mu attı bir problem mi var anlamadım ama çok huzursuz etti şuan 150 km'de güvenip bilemiyorum aldığımada binecegimede pişman etti

Mondial Motor Yedek Parça Sorunu

14 Ağustos 2024 22:215.457

Strada 125 motorumu alalı daha 1 ay olmadı, radyatör antifriz kaçırmaya başladı. Servise götürdüğümde parça ellerinde ol...

Tümünü Gör
Mondial Drift L 125 Cbd Sıkıntısı!

Mondial Drift L125 Cbd Sıkıntısı!

Selami
Mondial Motor Sıkıntısı!

Mondial MotorSıkıntısı!

Ersin
Mondial Ressivo 250 CC Arızalı!

Mondial Ressivo250 CC Arızalı!

Gökten
Mondial Nevada 250 Kronik Sorun

Mondial Nevada250 Kronik Sorun

Mondial Fuzion 125i Bitmeyen Sorunları

Mondial Fuzion125i Bitmeyen Sorunları

Serkan
Mondial Fuzion 125 Gaz Takılı Kalıyor!

Mondial Fuzion125 Gaz Takılı Kalıyor!

Okan

Öne ÇıkanKonular