Atakan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 18:22

Mondial rx3i Evo 250 CC motorum daha 13 bin km'de motorumun statör blok kapağı kırıldı. Tamirci benden statör blok kapağı yağ keçesi ve statör contası istedi fakat Mondial'in bütün servislerini aramama rağmen ellerinde olmadığını, fabrikadan dahi temin edemediklerini söylüyorlar. Yetkili servis olmayan yerler ise yanlış parça gönderiyorlar.

Toplam 2 bin tl ödeyerek motorumun modeline uygun parça sipariş verdim fakat farklı parçalar gönderildi. Arayıp söylediğimde ise ellerinde bulunmadığını söylüyorlar. Motorum şu anda bu sebepten dolayı aylardır kapımda yatıyor. 100 bin tl vermiş olduğum Mondial motoruma resmen yedek parça bulamadığım için hurdaya çıkmış durumda. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.

16 Ekim 2024 16:23

Aylardır yedek parça bulamıyorum bir kere buldum 1 tane servisten stator kapağı sipariş geçildi ama yanlış model gönderildi yine parça motoruma uymuyor. Mondial bu rezil Eti açıklayacak mısın? Çıldırttınız beni aylardır uğraştı rı yorsunuz artık bir sorumlu sorunumu çözsün artık motoru parçalaya ca gımbana size geri dönüş yapacağız demeyin daha önce de yazdım dönüş yapmıyorsunuz.

Ek
27 Eylül 2024 10:10 (Şikayetten 15 saat sonra)
Atakan
28 Eylül 2024 12:25

Henüz bir dönüş sağlanmadı bekliyorum.

Atakan
16 Ekim 2024 16:20
Mondial Motor RX3İ Evo Yedek Parça Sorunu

Dönüş sağlanmadığı gibi 1 tane servisten stator kapağı sipariş geçildi ama yanlış model gönderildi yine parça motoruma uymuyor. Mondial bu rezil Eti açıklayacak mısın? Çıldırttınız beni aylardır uğraştı rı yorsunuz artık bir sorumlu sorunumu çözsün artık motoru parcalayacagım.

Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motorum Park Halinde Yandı

17 Haziran 2024 20:43
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
27 Şubat 2024 14:53
Mondial Motor Bana Ulaşın Hakkımızı Arayalım
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 14:23
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 08:15