Onurcan sonuçtan hiç memnun değil

4Km'de Alındığı Bayiden Çıktıktan Sonra Bozulan Mondial Wing 50i

17 Temmuz 2024 16:56

5 Temmuz 2024 Cuma günü Çanakkale Eker Motosiklet bayisinden aldığım Mondial Wing 50i motosikletim henüz daha 4. Kilometrede arızalanarak çalışmamıştır. Satıcı bayi ile iletişime geçerek ilgili durum hakkında kendilerine bilgi verdim. Aldığımın sonraki günü 6 Temmuz 2024 tarihinde söz konusu motosikletimi bayi Eker Motor aracılığı ile Çanakkale Mondial yetkili servisi olan Öz Motor’a bıraktık. Servis yetkilisi kişi incelemenin ardından motorun fabrikasyon hatalı olduğunu belirterek konu ile ilgili fabrika ile görüştüğünü beyan etmiştir. Ancak fabrika ile ne konuda görüştüğü ve arızanın ne olduğu ile alakalı bir bilgi vermemiştir. Fabrikasyon hatalı olduğuna dair kendilerinden bir belge istediğimizde böyle bir belge veremeyeceklerini söylemişlerdir. 17 Temmuz 2024 tarihinde motosikletin yapıldığını basit bir probleminin olduğunu belirterek motoru tarafımıza teslim etmişlerdir. Yapılan işlemle alakalı yine bir döküman fatura benzeri belge istediğimizde böyle bir belge veremeyeceğini söylemişlerdir. Motorumu teslim aldıktan 2 saat sonra yine aynı arıza nedeniyle yolda kaldım. Sıfır kilometre aldığım aracımı bu söz konusu arızadan dolayı kullanamamaktayım. Satıcı, yetkili servis ve fabrika arızanın veya mağduriyetimin giderilmesi için hiçbir şekilde yardımcı olmamaktadır. Söz konusu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

18 Temmuz 2024 08:14 (Şikayetten 15 saat sonra)

01 Nisan 2024 20:42

Yeni Aldığım Mondial Wing 50 CC Motorun Ayıplı Çıkması