Molfix Bezin İçinden Sakız Çıktı

Çocuğum doğduğundan beri Molfix kullanıyordum. Bugün sabah altını değiştirmek için aldığım bezin kenarında, iç köşe kısmında sakız olduğunu fark ettim ve çok şaşırdım. Olayı videoya aldım ve fotoğraf çektim. Molfix'ten böyle bir şey beklemiyordum. Demek ki hijyenik olmayan koşullarda üretim yapılıyor. Hangi ortamda bez üretildiğini bilmiyorum. Molfix bezin içine sakızın girmesi inanılır gibi değil, bu durumdan şikayetçiyim. Görünen o ki çocuğuma başka bir markanın bezini kullanmak zorunda kalacağım.

29 Mart 2024 11:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Öncelikle, bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. İlk başvurunuz dikkate alınıp, mesajınızda belirttiğiniz telefonlardan arama yapılmış ancak ulaşılamadı kaydı alınmıştır. Tüketici İletişim Hattını 09:00 -18:00 arasında arayabilirseniz size sorununuz için destek olabiliriz. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Tüketici İletişim Merkezi

Sedef
29 Mart 2024 11:49

Hiçbir şekilde aranmadım. Telefon elimde ve seslideydi. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim

29 Mart 2024 12:07

Değerli Tüketicimiz, Öncelikle ürünümüzü tercih ettiğiniz ve geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Hayat olarak tüketicilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veren ürünleri en yüksek kalitede sunmayı önemsiyoruz. Bu doğrultuda yüksek kaliteye sahip olan tüm ürünlerimizin üretim süreçlerini dünya standartlarında ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile destekliyoruz. Konuyla ilgili irtibata geçip bize ulaştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Tüketici İletişim Merkezi

Molfix Marka Bezin İçinden Sakız Çıkması

İki yaşındaki kızım doğduğundan itibaren her ay gruplarında Molfix bez kullandık. Molfix markasının kaliteli ve güvenili...

Molfixs İle Sızan Bez Keyifsiz Bebekler Huzursuz Anneler

Bebeğim doğduğundan beri Molfix markasının bezlerini kullanıyorum. Doğumdan önce stok yapmıştım, ancak stoğum bittiği iç...

Molfix Bebek Bezi İçinde Yabancı Cisimle Karşılaştım, Endişeliyim

"İlgilenip geri dönüş sağladığınız ve hediye gönderdiğiniz için teşekkür ederim"

Molfix Pure Soft Bez İçinde Yabancı Madde

"Süreç çok uzamış olsa da yeni bir paket bez gönderimi yapmanız şık bir hareketti. Teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Molfix Garip, Lekeli, Hatalı Ürün

Molfix Garip,Lekeli, Hatalı Ürün

Sezer
Molfix Bez Şikayetçiyim Bebeğimin Sağlığı Tehlikeye Atıldı

Molfix BezŞikayetçiyim Bebeğimin Sağlığı Tehlikeye Atıldı

Suzan
Molfix 4 Numara Bezin İçinden Çıkan Şeyler Nedir?

Molfix 4 NumaraBezin İçinden Çıkan Şeyler Nedir?

Selinay
Molfix Kalite Farkında Düşüklük Yaşanması

Molfix KaliteFarkında Düşüklük Yaşanması

Aylin
Molfix 5 Numara Bez İç Kısmı Yok!

Molfix 5 NumaraBez İç Kısmı Yok!

Dilek
Molfix Bezde İç Astar Yok!

Molfix Bezde İçAstar Yok!

Murat