Kurutma Makinesi Siparişimde Kargo Ve İade Sorunları

16 Ekim 2024 12:03

Modatrend34-İstanbul
Adlı kurumdan bir kurutma makinesi sipariş verdim. 12 10 2024 tarihinde sipariş verdim. 16 10 2024 Tarihinde kendilerini aradığımda ürünü kargoda gözüküyor. Bahçelievler'den Beylikdüzü'ne ürün 4 güde nasıl gelemez dediğimde her gün 50 tane sipariş alıyoruz. Sizden önce sipariş verenlerde var daha onlarınkini gönderemedik sizinki de yarın bilemediniz ertesi gün kargoya verilir dendi. Sitenizde İstanbul içine gönderim yapılıyor iki günde elde olur diyor buna istinaden iptal etmek istiyorum dediğimde iptal edebilirsiniz denildi. İptal etmek istiyorum. Trendyol üzerinden iptal edemezsiniz ürün kargoya verildi diyor Trendyol asistan. Ben ürüne dair bir iade kodu aldım ama bu benim mağduriyetimi gidermiyor. Kargoya verilmeyen makinenin iptal işleminin gerçekleştirilmesini yasal iade süresinde de paramın hesabıma geri yatırılmasını istiyorum. Paramın iadesi için Ayın 23 üne kadar kargoya vermediğiniz ürünün iptal edilmesini bekleyemem. İade işlemini gerçekleştirmek zorunda kaldım. İade kargo kodu Ceva kargo 7350017930779686 zahmet edip ürünü getirmeyin. İptal edin ve paramı hesabıma yatırın.

24 Ağustos 2025 20:45 (Şikayetten 10 ay sonra)

Nesife
Nesife

Merhaba veysel bey cumartesi gecesi sipariş ettiğinizi belirtmemişsiniz sizin aradığınız gün siparişiniz dağıtımdaydı getirmeyin kardeşim istemiyorum deyip sevkiyattan döndürdüğünüzü de beyan etmemişsiniz 16.10.2024 tarihinde ürününüz dağıtımdaydı aradığımızda getirmeyin istemiyorum demiştiniz sipariş tarihinizi ve saatinizi de buraya yüklüyorum 12.10.2024 cumartesi gecesi sipariş verdiniz tüm sorulara cevap verirken 2-4 iş günü içerisinde teslim ettiğimizi beyan ediyoruz İstanbul içerisine kendi aracımız ile teslim ederek hasar oranını tamamen sıfırladık yoğunluk yaşadığımızı belirttik buna rağmen 2 iş gününde gelecek ürünü bile kabul etmediniz.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 15:25
Teslim Edilmeyen Ürün, Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Saygısız İletişim
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 12:41