Özge sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ölçüler ve Saygısız Hizmet: Kaşe Kaban Siparişimde Hayal Kırıklığı

05 Ekim 2024 11:30

Kaşe kaban siparişi vermiştim. Özellikle boyunu sorduğumda 110 cm dediler. 110 cm olarak aldığım kaban 98 cm cıktı. Videolu resimli boyunu atmama rağmen kabul etmediler. Ve saygısızca konuşuldu. Hakaret ettiler. Benim yanlış ölçtüğümü söyleyip sayfadan atmak istediler. Bende siz ölçün dememe rağmen bana gösterin. Hatamı dememe rağmen kabul etmediler. Zaten kaşe kaban değil resmen bornoz gibi bir şey yollamışlar. En kısa zamanda para iademi istiyorum

31 Ekim 2024 22:47

Daha önce defalarca yazdığım halde geri dönüş yapılmadı. Moda goncadan aldığım kaşe kaban defolu çıktı. Baskı hataları, yırtık bir ürün gönderildi.

07 Ekim 2024 11:04

Aldığım kaşe montla ilgili sorun boy sorunu yaşadım. Ama bana gönderilen mont değil resmen bir bornoz du. Kuşak kısmında yırtık ve üzerinde baskılar vardı. Satıcıyla iletişime geçtiğim zaman. Bana alaycı konuşmalar saygısız konuşmalar tehditvari konuşmalar yaptı ve sayfasından beni engelledi. Cache mont. Gerçekten cache mont olmuş olsaydı. Sorun haline getirmeyecektim ama. Mont değil resmen bornoz. Para iadem'i istiyorum. Yoksa bana yazılan mesajlardan dolayı ettiği hakaretlerden dolayı dava açacağım.

06 Ekim 2024 02:10

Sipariş ettiğim kaşe kabanın kuşak yeri yırtık geldi. Üzerinde baskı hataları da var. Kaban değil bornoz gibi bir şey yollamışlar. Boy ölçüleride uyuşmuyor. Sayfa beni engelledi hakaret etti saygısızca konuşup alay etti. Para iademi istiyorum Hakaret davası açsam yeridir. Ben böyle bir satıcı ilk defa görüyorum. Tehdit ettiler resmen

05 Ekim 2024 13:07

Mağduriyetimi daha önceden de yazmıştım. Ölçü sorunuyla uğraşmaktan kabanın kuşağındaki yırtık ve kumaş üzerindeki baskıyı gözardı etmemek lazım. Satıcının saygısız alaycı ve hakaret dolu mesajları cabası. Aldığım kabanın bornozdan farkı yok. Parayla rezillik bu olsa gerek. Aldığım ürünle ilgili faturamı da göndermediler. Para iademi istiyorum

1728122813978.25d1ebfb-777c-47a8-be84-d31dbfd7cc38.jpg
05 Ekim 2024 11:43

Kabanla ilgili boy sorunuyla uğraşırken defoları görmemişim bile. Kuşakta yırtık. Kasenin kalıtesizliği. Üzerinde baskı izleri var.

Modagonca Defolu Kötü Ürün

12 Mayıs 2024 11:00

Yanlış Beden Ve Hatalı Dikim: İnternet Alışverişinde Hayal Kırıklığı

19 Aralık 2024 14:26
İrem sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 21:24

30 Eylül 2024 13:22
Instagram Modagonca Kötü Ürünü İade Almıyor
Instagram Modagonca Kötü Ürünü İade Almıyor
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 13:51
Uznbrandstore Müşteriyle Dalga Geçiyor, Israrla Yanlış Ürün Gönderiyor!
Uznbrandstore Müşteriyle Dalga Geçiyor, Israrla Yanlış Ürün Gönderiyor!