Modacruz

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.8
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Modacruz ile ilgili bir şikayetin mi var?
1.582 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

Modacruz Sitesine Ulaşamamak

Modacruz neden açılmıyor. Bir açıklama yok. İnsanlar sürekli uğraşıyor marttan beri yazılmasına rağmen neden cevap vermiyor. Bir açıklama bekliyoruz. Sitenin kapatılıp kapatılmadığını nasıl öğreneceğiz?

1 hafta önce

Modacruz Tl Hesabımı Göremiyorum

Modacruz tl bakiyemi hesabıma yükleyemiyorum satışlarımın hepsi orada kaldı açıklamanızı bekliyorum. Gerekirse gereken yerlere başvuracağım. Böyle bir şey olamaz. Lütfen mantıklı bir açıklama bekliyorum. Bütün satışlarım yok olamaz. İnsanlar ne şartlarla

Modacruz Sitesinin Sırra Kadem Basması

Modacruz sitesi aylardır çalışmıyor, yüzlerce üyesi mağdur edildi. Bende bu mağdurlardan biriyim. Yıllardır güvenerek satış yaptığım sitenin bu kadar sorumsuzca siteyi kapatması çok üzücü. İçeride aktarılmamış bakiyem var. Muhatap bulamıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.

2 Destekçi

Modacruz Hesabımdaki Paranın Aktarılması

Yaklaşık 2 aydır Modacruz hesabıma ulaşamıyorum. 2 hafta içinde sorunun çözüleceği iletildi. 2 aylık bir süreç geçtiği halde herhangi bir gelişme olmadı. İçerideki bakiyemin hesabıma yatırılmasını talep ediyorum. Hızlıca bu konuda çözüm bekliyorum. Müşteri hizmetleri hattına ulaşamıyorum.

Modacruz Sattığım Ürünün Parasını Hesabıma Yatırmadı

Modacruz'da parama el kondu. Sattığım ürünün parasını alamadım site kapandı girilemiyor. 1 aydan fazla böyle. Kimsede ilgilenmedi her gün insanlar yazıyorlar şikayet ediyorlar ama çare bulunamadı. Resmen paramıza el kondu. Bu nedir sizce! Kime şikayet edeceğiz insanlar mağdur.

09 Mayıs

Modacruz Açılmıyor Ve Bebecruz

Merhaba Modacruz hesabım açılmıyor bakiyemi transfer etmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz. Uzun zamandır girmiyordum. Simdi girmek istedim açılmıyor sayfa nedeni nedir. Lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bakiyemi aktarmak istiyorum. Ve kapatmak istiyorum dolabımı

Eda
06 Mayıs

Modacruz 1200 Liramı Yedi

Modacruz'dan ürünler satın aldım toplamda 1159 lira ödedim. Ürünler kargoya verilmeden site çöktü param boşa gitti. Açıklama yapmıyorlar yanıltıp kaçtılar herkesi. Ve ne bir müşteri temsilcisi ne bir muhatap var. İnsanları güçlendirip yanılttılar resmen.

Modacruz Açıklama Bekliyoruz Oyalamayın

Modacruz'dan iki ürün aldım ve 777 küsur para ödedim. Kargom da gelmedi, param şu an Modacruz hesabında. Sistem 2 aydır çalışmıyor. Kimse çıkıp da bir açıklama yapmıyor, bir çok üye alıcı ve satıcı mağdur durumda. Çıkın açıklama yapın ki biz de bilelim ona göre ne yapacağız. Çaresine bakalım.

Modacruz Uygulamaya Giriş Yok!

Modacruz uygulaması çöktü sahibi bir açıklama yapmıyor, milletin bakiyesi içeride, tüm bilgilerimiz sisteminde kayıtlı, çok büyük tehlike, acil şahıs açıklama yapmalı, paraları ödemeli. Sistemden bilgilerimizi silip üyeliğimizi iptal etmek istiyoruz fakat ne yazık ki giriş dahi yapılamıyor.

Modacruz'a Giriş Sorunu

Modacruz'a iki aydır giriş yapamıyorum. İçerideki bakiyem var, altyapı çalışmaları devam ediyor dediler. On gün sonra açılacak diye mail geldi. Bir ayı geçti. Şimdi hiçbir maile cevap vermiyorlar. Sanırım battılar. Bu kadar insanı mağdur ettiler.

Oze
25 Nisan

Modacruz Hiçbir Şekilde Ulaşılamıyor

Modacruz ve Bebecruz müşterisiyim. İçeride de param var. Maillere de cevap verilmedi. Hiçbir şekilde ulaşılamıyor ve sabrım da doğru orantılı azalıyor. Bir çözüm bekliyorum. 2 ay uzun bir süre. Geri dönüş yapılmadığı takdirde bu ciddi bir suçtur. Acil cevap bekliyorum.

Modacruz Hiçbir Şekilde Ulaşılamıyor
24 Nisan

Modacruz Uygulamasına Giriş Yapılamaması Ve Ücret İadesi Sorunu

Modacruz uygulamasından sipariş verdim. Fakat hesabımdan çekmediğini düşündüm ve bir daha sipariş verdim. Hesabımı kontrol ettiğimde 2 kere para çekildi. Ancak sitede sorun varmış destek bölümünden yardım istedim 20 Mart 2023 tarihinde bakımda olduklarını 10 gün sonra faaliyete geçeceklerini söyledi...

Modacruz Uygulamasına Giriş Yapılamaması Ve Ücret İadesi Sorunu
23 Nisan

Modacruz Erişim ve Alışverişten İçeride Kalan 1025 TL

Son yaptığım alışveriş askıda kaldı site açılmıyor, muhatap yok. 1025 TL kayıp. İletişim yok bilgi veren yok. Güvenilir değil. Son işlemleri iptal ediniz, bu kadar uzun sürmez ki sorunun çözülmesi. Alıp kaçtılar başka açıklaması yok o halde. Lütfen acil çözüm bulunsun.

4 Destekçi
22 Nisan

Modacruz Battı Mı? Sorun Çözülecek Mi? Profilime Ulaşamıyorum!

Modacruz çöktü mü? Daha önce hata veriyordu pembe ekranda 404 yazıyordu. Şimdi profilime de ulaşamıyorum. Hem kendi ve diğer profillere giriş yapamıyorum neredeyse 15 gün oldu. Profilimi kapatamıyorum da. Uygulama çöktü mü? Battılar mı? Müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Neler oluyor? Lütfen mantıkl...

20 Nisan

Modacruz Satış Sonrası Param İçeride Kaldı

Modacruz satış yaptıktan sonra giriş yapılamıyor. Öncesinde bakımda dediler. Simdi hiç giremiyorum. Satış sonrası param içeride kaldı paramı istiyorum. Nasıl çözülecek bu is bilmiyorum neden. Ayıp ya yanılttılar resmen herkeste mi böyle adamına göre mi seçiyorlar acaba.

Modacruz Giriş Olmaması

Modacruz uygulamasına tıkladığımda, giriş yapamıyorum, hep hata veriyor. Uygulamayı silip, yeniden yükledim, fakat yine çalışmadı. Uygulama bir türlü açılmak bilmiyor. Acaba site kapanmış olabilir mi? Emin olamadım. Yazılı dönüşte olmuyor sizden.

Modacruz'a Giriş Yapamamak

Modacruz uygulamasına tıkladığımda, giriş yapamıyorum, hep hata veriyor. Uygulamayı silip, yeniden yükledim, fakat yine çalışmadı. Uygulama bir türlü açılmak bilmiyor. Acaba site kapanmış olabilir mi? Emin olamadım. Sitenize üyeyim. Niye giriş yapamıyorum. Anlamıyorum ki. Çok saçma giriş yapamamam. ...

Modacruz Alacaklarımız İçeride Kaldı

Param gönderilmedi! Modacruz kapandı çalışmıyor alacaklarımız kaldı içeride! Kimse de bir aksiyon almıyor. Bu nasıl bir rezalettir. Millet yanıltılıyor ama yetkili kimseler icabına bakmıyor hakkımız aranmıyor! Haftalardır 10 gün diye diye oyalıyorlar. Yeter artık bakiyelerimizi teslim edin!

Marka Profili

Modacruz bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Modacruz henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Modacruz bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Modacruz nedir?
Modacruz, ikinci el kıyafet, ayakkabı, çanta vb. ürünlerin satışının yapıldığı bir online platformdur.
Modacruz nasıl çalışır?
Modacruz'a üye olarak satmak istediğiniz kıyafetlerinizi satışa koyabilir ya da lüks markalara ait ikinci el kıyafetleri inceleyerek satın alabilirsiniz. Modacruz.com, ücret bedelinin alıcı onayına kadar güven havuzunda tutulduğu bir güvenli ödeme sistemi ile çalışmaktadır. Modacruz'dan alışveriş yapmak ya da satış gerçekleştirmek için üye olmak gerekmektedir.
Modacruz'dan aldığım bir ürünü iade edebilir miyim?
Satın aldığınız ürün zarar görmüşse, eksik/hatalı gönderilmişse ya da ürün tanıtımından farklı bir ürün ise, [email protected] adresine ürün fotoğraflarını gönderebilir ve iade talep edebilirsiniz.
Modacruz ürün iade süresi nedir?
İade etmek istediğiniz ürün fotoğraflarını en geç 3 iş günü içerisinde Modacruz yetkililerine iletmeniz gerekmektedir. Modacruz ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı buradan paylaşabilirsiniz.
Kargom gecikti. Ne yapmalıyım?
Modacruz'dan satın almış olduğunuz bir ürün, 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Siparişinizin tahmini teslimat tarihini geçmesi durumunda Modacruz Destek Ekibi satıcı ile irtibata geçmektedir. 10 gün içerisinde gönderilmemiş olan siparişler otomatik olarak iptal edilerek para iadesi gerçekleştirilmektedir.

Modacruz Hakkında

Modacruz, Türkiye'de faaliyet gösteren bir ikinci el online alışveriş sitesidir. 2. el alışveriş dendiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Modacruz, hem internet sitesi hem de mobil uygulaması ile geniş kitlelere ulaşmaktadır. İkinci el giyim ve aksesuar başta olmak üzere modaya dair pek çok 2. el ürünü bünyesinde barındıran Modacruz.com, an itibariyle 5 milyon kadın ziyaretçi elde etmektedir. Yine güncel rakamlar baz alındığında Modacruz'un 2 milyonu aşkın aktif üyesi olduğu bilinmektedir. Modacruz'da dünyaca ünlü markalar sergilenmektedir. 4500'ü aşkın kaliteli ve popüler giyim markasının yer aldığı Modacruz ürün gamı çerçevesinde ayakkabı, çanta, parfüm, giyim ürünleri ve abiyeler başta olmak üzere modaya dair pek çok alternatif bulmak mümkündür. Modacruz'da an itibariyle toplamda 182 farklı kategoride yer alan ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Platform üzerinde satışa sunulan ikinci el ürünler, sadece kaliteli ve sevilen markalara ait olmakla kalmayıp, aynı zamanda kullanılabilir ve iyi durumda olmaları ile de dikkat çekmektedir. Modacruz üzerinden yalnızca standart ikinci el kıyafet, ayakkabı ve çanta değil, yeni etiketlenmiş ürün ve butik tasarım ürünleri ile de karşılaşmak mümkündür.

Modacruz: Nasıl Alışveriş Yapılır?

Modacruz alışveriş yapanlar için oldukça kolay ve kullanışlı bir arayüz sunmaktadır. Modacruz üzerinden alışveriş yapmak, herhangi bir e-ticaret sitesi üzerinden sipariş vermek kadar kolay ve zahmetsizdir. Onlarca farklı ürün kategorisi ve marka arasında gezinmek, ihtiyaç duyulan ya da beğenilen ürünü seçmek ve onu basit bir şekilde temin etmek mümkündür. Modacruz'dan alışveriş yapmak için öncelikle markanın mobil uygulamasını cep telefonuna indirmek gerekir. Siteye üye olduktan sonra kişi, kendi dolap ismini belirler ve sadece temel kişisel bilgilerini girerek satış yapmaya ya da satın alma gerçekleştirmeye hazır hale gelir. Eğer kişi, Modacruz'u satış yapmak için kullanıyorsa, satmak istediği kıyafet, aksesuar, ayakkabı ve çantaların fotoğrafını çekerek "dolabına" yükler. Ürünlerin daha hızlı satılabilmesi için ürün açıklamalarının anlaşılır olması, fotoğrafların net çekilmesi ve ürünler üzerinde gerçek etiketlerinin ve fiyatlarının yer alması gerekir. Bu sayede kullanıcı, diğer kullanıcıların gözünde daha güvenilir hale gelir. Bu bağlamda Modacruz güvenilir mi gibi soruların cevabı, aslında Modacruz'u kullanan kullanıcıların kendisinde saklıdır. Kişi, satış platform üzerinden gerçekleştikten sonra takip eden 3 iş günü içerisinde ürünü kargolamak ile yükümlüdür. Bu süre zarfında ürünü satın alan kişinin parası, Modacruz güvencesi altında, para havuzu çerçevesinde garanti altına alınmakta ve ancak ürün alıcıya ulaştıktan sonra satıcının hesabına transfer edilmektedir. Daha detaylı bilgi, Modacruz müşteri hizmetleri üzerinden temin edilebilir.

Modacruz Destek, Şikayet & Yorumları

Başta Modacruz iade ya da Modacruz destek süreçleri olmak üzere Modacruz ile ilgili kullanıcı olarak merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını, markanın resmi internet sitesi üzerinden bulmanız mümkündür. Bunun yanı sıra eğer daha önce Modacruz kullandıysanız ve güncel Modacruz şikayetlerini ve geri bildirimlerinizi iletmek isterseniz, bu sayfa üzerinden giriş yapabilirsiniz. Sadece gerçek deneyimler üzerinden, gerçek kullanıcılar tarafından bırakılan Modacruz yorum ve önerilerine de yine bu Şikayetvar.com sayfası üzerinden ulaşabilir, marka hakkında daha kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz.