17 Mayıs 2023 22:55

Moda Aksa'dan trençkot ve pantolon aldım. Trençkot defolu geldi. Pantolon da bedeni iyiydi ama bir beden daha küçük olabilirdi. Trençkotu göndereceğim için pantolonu da gönderdim. Defolu ürün gönderdiğim için kargo ücretinin onlara ait olması gerekiyordu ama benden kestiler. Ve pantolon bedeni de var dedikleri için göndermiştim. Bir hafta gelmeyince yazdım dediler ki göndereceğiz yarın. Ama göndermediler o hafta içerisinde tekrar aradım tekrar gönderdik dediler. Bir hafta daha bekledim ama gelmedi tekrar aradım bu defa dediler ki gönderdik ama geri gelmiş. Öyle bir şey yok halbuki olsa kargodan mesaj gelirdi diye düşünüyorum... Sonrasında bir daha böyle bir bahane ürettiler. Çok acelesi olmadığı için iptal de etmedim. Öteki hafta dediler ki pantolon bedeni kalmamış ama şu an üretimde bir hafta içinde gelecek gelir gelmez göndereceğiz diye böyle böyle yaklaşık 1 buçuk ay geçti. Sürekli bir bahane buldular iptal ettirmek istedim. Gün içerisinde iadeniz olacak dendi ama olmadı tekrar aradım bu defa dediler ki kargoladık yolda ama bana bir mesaj gelmedi bana üretimde dedikleri pantolon her ne hikmetse göndermişler. Öyle bir şey yok tabii yine de iade istedim ama şimdi de gönderdik pantolon size ulaşınca almaz geri gönderirseniz bize ulaştığında iadenizi yapacağız deyip uzatıyorlar

12 Eylül 2024 12:55

11 Ekim 2023 16:02
Moda Aksa (Modaaksaa) Baştan Aşağı Fiyasko!
Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Gülistan
29 Aralık 2023 16:12
Moda Aksa (Modaaksaa) Usulsüz İşlemler!

17 Mart 2024 01:04
Esma sonuçtan memnun değil