Furkan
21 Ağustos 2024 15:47

Öncelikle, oyun oynadığım süre boyunca sadece ticaret yapıp balık tutan birisiydim. Bot gördüğümde şikayet ederdim. Kaç defa Ticket açtım bu sebeple. Şimdi sizlere Mobile 2 yönetiminin haksız ve gerçek yüzünü ss'ler ile kanıtlayacağım. Bu tarz bir durumla karşılaşmamak adına, altın sudak tuttuğumda, GM gelip bana mesaj attığında ya da ticaret yaptığımda her anı ss alarak saklıyorum (elbette ticketa bunları attığımda bunların bir kanıt olmadığını söylüyorlar çünkü asıl ban sebepleri bot değil oyun içi ticaret yapıp TRY çekiyor olmam). Aşağıda elbette tüm ss'leri atamam ancak GM geldiğinde yazı yazıp aldığım ss, bazı altın sudak tuttuğum anların ss'leri (hepsi duruyor ama bazılarını atıyorum, ihtiyaç halinde hepsini dökerim), bazı yaptığım ticaretlerin görsellerini atacağım. Haksız yere bot damgası vurup banlamak kendileri için kolay hale gelmiş, kolayca da bunlara ticketlarda bahane üretebiliyorlar. Elimizde kanıtlar var vs. Vs. Diye. Kanıt istediğimde, kanıtları güvenlik sebebiyle paylaşmıyorlar. İnsanın aklıyla dalga geçiyorlar. Video, ss ne varsa gönderin. Benim bot kullanmadığım şeyin neyin kanıtı oluyor? Elinizde? Aylarca botları barındırıp kullanıcıların emeklerini hiç ettikleri yetmiyor, şimdi de TRY çeken kişileri bot damgasıyla banlıyorsunuz. Madem banlayacaksınız, neden o özelliği getirdiniz? Yazık.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mobile2 Mobile 2 Hakkımı Arıyorum

Fatih
27 Ağustos 2024 14:50
Mobile2 Mobile 2 Hakkımı Arıyorum
Ati sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 17:40
Haksız Ban Ve İletişim Sorunları: Balık Tutma Macerası
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
22 Nisan 2024 13:42