Mobile Legends Hesap Sorunu Ve Türk Kanalının Sorumsuzluğu İlgisizliği

Mobile Legends Hesap Sorunu Ve Türk Kanalının Sorumsuzluğu İlgisizliği
25 Haziran 2023 16:50

Senelerdir Google Play'de kaydı var olan hesabım 389806851 ID'li 5028 sunucu olan hesabım telefon değiştirmemden dolayı gitti eski şifresini bilmediğim mailime moonton hesabı bağlı olduğu için doğrulama kodu oraya atıyor. Doğrulama olmadan Google Play'den giriş yapamıyorum Anlayacağınız. Elimde makbuzlar SS'ler olmasına rağmen doğrulamayı geçemiyor, benim olanı alamıyorum. "sorumsuz" Türk Mobile Legends kanalına hiçbir şekilde iletişime geçemiyorsunuz birçok kişiye yazdım. Yurt dışı GM lerine kadar Türk kanalıyla iletişime geçmemi söylüyor fakat nerede karşınızda muhatap yok çoluk çocuğu toplamışlar admin olsun diye minyon dolarların döndüğü oyun 18 20 yaş adminlerle dönmeye çalışıyor ve hiç kimseye ulaşamıyorsunuz. Mobile Legends'a maddi manevi dava açacağım senelerdir verdiğim paralar ve senelerimin kaybolup gitmesi bu şekilde olmaz. CEO ya bile yazacağım durumu

Merhabalar, Kusura bakmayın şimdi ama sizi kimse bu oyunu oynamaya ne zorladı ne ikna etti ne de çaba sarf etti. Siz bu oyunu oynuyorsanız oyunun belirli kurallarını da kabul etmiş sayıyor mlbb. İtiraz hakkınızı anlıyorum ayrıca. Gerekli mercilere başvursanız bile elinizde Elle tutulur gözle görülür somut bir kanıtınızı konu içerisinde göremiyorum ve bu nedenle de üzülen siz olursunuz. Online oyunlar durduk yere yani nedensiz yere hiçbir kullanıcıya ceza vermez. Siz daha önceden bilmeden veya bilerek bir şey yaptıysanız cezanın karşılığı bu olsa gerek. Tek yapmanız gereken buna karşı sadece dikkatli oynamak ve davranmak olacaktır.

Doğukan
Doğukan

Hesabımı idari mercilerle aldım demek ki alınabiliyormuş?

Nursima sonuçtan hiç memnun değil

Mobile Legends Hesabımın Geri Alınmasında Yaşadığım Sorunlar

12 Ekim 2025 21:37
Hikmet sonuçtan memnun değil

24 Ekim 2024 05:03
Çalınan Hesap Ve Yetersiz Destek Hizmetleri
Enver sonuçtan hiç memnun değil

Mobile Legends Hesabım Çalındı, Yardım Bekliyorum

06 Ekim 2024 15:36