26 Şubat 2023 11:21

Mlbb ağ güçlendirme sorunu

Oyunda bu zamana kadar böyle bir problemle karşılaşmadım. Hız modu açılırken ağ güçlendirme açılmıyor, hata veriyor. Bazen açılmış gibi gözükse bile ağ güçlendirme çalışmıyor, arka planda mobil verinizden kullanmıyor. Sadece Wi-Fi ya da sadece mobil veri ile oyun oynanabiliyor fakat arada sırada MS yükselmesi, oyun ekranında donmalar oluyor. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum.

Onur

Aynı problemi yaşıyorum. Telefon iPhone 14 Pro max. Hız modu açılıyor ama ağ güçlendirme kesinlikle açılmıyor. Mlbb müşteri hizmetlerine de sordum, oyunla ilişkili değil dediler. Çözümü bilen var mı

mlbb-ag-guclendirme-sorunu-1.jpg

Merhabalar, Sorunu daha önce yaşamış biri olarak şunu izah edebilirim. Güçlendiriciyi şu şekilde açılabilir bizzat tarafımca denenmiştir. (Wi-Fi + Mobil Veri) Wi-Fi ağınıza bağlanarak oyunu açınız. Açtıktan sonra Ayarlara tıklayınız. Tıkladıktan sonra Ağ kısmına gelip en üsttekini Wi-Fi nize bağlı olduğunuz için aktif ediniz. Sonrasında ise Wi-Fi açık konumda iken mobil veri yani kendi internetinizi geçici olarak açınız. Daha sonra ise ; Hız modunun altındaki seçeneği mobil verinizin açık olduğuna emin olduktan sonra aktif ediniz ve telefonunuzdaki mobil veri özelliğini kapatınız. İyi günler.

Onur

Ben de denedim ancak düzelmedi.

Tuğçe
Tuğçe

Teşekkür ederim açıklamanız için mehmet bey. Sorun çözüldü sağ olun 😊

Mobile Legends'ta 200+ Ms Ping Sorunu Oyun Deneyimini Bozuyor

28 Aralık 2025 23:55