Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

MKA Otomotiv Fiat Özel Servis (Konya) Şikayeti

22 Temmuz 2024 22:17

14 *** 133 plakalı Fiat Doblo aracımı yürür ama problemli halde 4 Mart 2024 tarihinde Konya merkezdeki mka özel servise teslim ettim. Duman atma ve motor arızası vardı. Bütün motorun yapılması gerektiğini söylediler ve bende kabul ettim. 30 martta Aracı tekrar teslim aldık ve burda 10.000 TL Nakit, 10.000 TL havale ve 55.000 TL kredi kartı ile toplam 75.000 TL ödeme yaptık.

Merkezden çıkıp Akşehir ilçesine giderken araç zor çalışmaya, hararet yapmaya ve duman atmaya tekrar başladı. Servisi aradık bu şekilde biraz kullanın geri getirin dediler. 30 Mayıs tarihinde aracım yolda kaldı 1 Haziran tarihinde aracı çekici ile aynı servise teslim ettik, 43 gün sonra aracı teslim almamız için aradı ve 13 Temmuz tarihinde aracı teslim aldık ve herhangi bir ücret ödemedik.

Aracım Konya merkezden çıkar çıkmaz tekrar duman atıp, garip bir sesle çalışmaya başladı. Servisle görüşüp paramızı geri istedik veremeyeceğini söyledi, fatura istediğimizde ise kesemeyeceğini belirtti. Ağır bakımları mka özel servis tarafından yapılmasına rağmen aracımın sorunları devam etmektedir. Ücretimin tarafıma iade edilmesini istiyorum.

Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Öztürk Otomotiv (İstanbul) Aracım Tamir Edilmedi!

17 Temmuz 2024 22:34
Fazıl sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 11:54
Şahin sonuçtan çok memnun

01 Mart 2024 13:59
"Teşekkürler çözüldü"

Serviste Aracımın Parçaları Eksik Ve Hasarlı Teslim Edildi, İlgisizlik Ve Kötü Muamele Yaşadım

25 Ağustos 2025 01:07
serviste-aracimin-parcalari-eksik-ve-hasarli-teslim-edildi-ilgisizlik-ve-kotu-muamele-yasadim-3.jpg
serviste-aracimin-parcalari-eksik-ve-hasarli-teslim-edildi-ilgisizlik-ve-kotu-muamele-yasadim-2.jpg
serviste-aracimin-parcalari-eksik-ve-hasarli-teslim-edildi-ilgisizlik-ve-kotu-muamele-yasadim-1.jpg
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Aracımın Motor Tamiri Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Yüksek Masraf

21 Haziran 2025 22:23